Αποστόλης Λαϊάκης

Διπλά για Μαν. Γιουν και Χόνκα!

Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022 - 08:10

Μετά το στραπάτσο με την Μπράιτον, η Μάντσεστερ Γιουν., ψάχνει αντίδραση στην έδρα της Μπρέντφορντ για να μην έρθει ακόμα μεγαλύτερη γκρίνια.

Διπλά για Μαν. Γιουν και Χόνκα!

Για την Πρέμιερ Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουν., αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπρέντφορντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» μετά την άσχημη πρεμιέρα (ήττα με 1-2 εντός από την Μπράιτον) καλούνται να βρούν άμεσα απαντήσεις και να δείξουν καλύτερη εικόνα αφού οι απαιτήσεις για την φετινή σεζόν είναι πολύ υψηλές. Ο Τεν Χάαγκ στον πάγκο δύσκολα θα κάνει πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα, με εξαίρεση ίσως τον Ρονάλντο που αναμένεται να ξεκινήσει. Η Μπρέντφορντ έδειξε καλά στοιχεία με το 2-2 εκτός με την Λέστερ αλλά σίγουρα της ταίριαζε και περισσότερο το παιχνίδι με αντεπιθέσεις. Στην έδρα της, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, με την Μαν. Γιουν., να έχει και περισσότερους χώρους να δράσει. Οριακά αποδεκτό πάντως το διπλό σε τιμές διπλασιασμού.

Στην Φινλανδία, η Χόνκα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ιλβες. Οι γηπεδούχοι δεν είναι σε καλή κατάσταση, μετρούν πέντε ματς μακριά από τις νίκες και πλέον έχει αυξηθεί το άγχος αναφορικά με την διεκδίκηση θέσης στην εξάδα και τα πλέι-οφ. Η Χόνκα συνεχίζει να εντυπωσιάζει, απέσπασε ισοπαλία με 1-1 από την πρωτοπόρο Κουόπιο και μπορεί να μπει δυνατά ακόμα και στην μάχη του τίτλου. Εξαιρετική επιθετικά και με καλή αμυντική λειτουργία, έχει τον πρώτο λόγο για διπλό.

Μπρέντφορντ-Μαν. Γιουν. 2 (1.91)

Ιλβες-Χόνκα 2 (1.91)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr