Αποστόλης Λαϊάκης

Με Νις και Βασιλεία

Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022 - 08:10

Με την δύναμη της έδρας, Νις και Βασιλεία έχουν τον πρώτο λόγο για να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, κόντρα σε Στρασβούργο και Λουγκάνο, αντίστοιχα.

Με Νις και Βασιλεία

Στο Σαμπιονά της Γαλλίας, η Νις φιλοξενεί το Στρασβούργο. Δεν είχε καλή απόδοση κόντρα στην Τουλούζ εκτός έδρας η Νις για την πρεμιέρα, αλλά και πάλι πήρε ισοπαλία με το γκολ του Ράμσει στην πρώτη του επαφή με την μπάλα όταν μπήκε αλλαγή. Το Στρασβούργο αναμένεται να κινηθεί στα ίδια περσινά επίπεδα, με βασικό στόχο να μην μπει σε περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή. Με την δύναμη της έδρας αλλά και το ποιοτικό ρόστερ, η Νις έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη.

Για το πρωτάθλημα της Ελβετίας, η Βασιλεία υποδέχεται την Λουγκάνο. Οι γηπεδούχοι μπορεί να προέρχονται από αγωνιστικές υποχρεώσεις στα προκριματικά ευρωπαϊκών κυπέλλων, αλλά το μέτριο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα (μόνο ισοπαλίες) δεν αφήνει περιθώρια για άλλες γκέλες ειδικά εντός, από την στιγμή που ο βασικός στόχος είναι η επιστροφή στον θρόνο του πρωταθλητή. Η Λουγκάνο βγάζει μαχητικότητα, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν τρομάζει, έχοντας ήδη τρεις ήττες στα τέσσερα παιχνίδια της. Σε ικανοποιητικές τιμές ο άσος.

Νις-Στρασβούργο 1 (2.15)

Βασιλεία-Λουγκάνο 1 (1.81)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr