Αποστόλης Λαϊάκης

Με Μπενφίκα και Μπλάκμπερν

Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 - 12:57

Η Μπενφίκα είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μπορεί να πάρει προβάδισμα πρόκρισης για τους ομίλους από το πρώτο ματς κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου.

Με Μπενφίκα και Μπλάκμπερν

Για το Τσάμπιονς Λιγκ, η Ντιναμό Κιέβου αντιμετωπίζει την Μπενφίκα, στο Λοντζ της Πολωνίας (λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην Ουκρανία). Η Ντιναμό ξεπέρασε τα εμπόδια των Φενερμπαχτσέ και Στουρμ Γκρατς και τις δυο φορές στην παράταση, χωρίς να ενθουσιάσει με την απόδοση της. Αντίθετα, η Μπενφίκα συνέτριψε με επτά τέρματα την πρωταθλήτρια Δανίας Μίντιλαντ στα δυο παιχνίδια και δείχνει και στις εγχώριες διοργανώσεις της, ένα εξαιρετικό πρόσωπο με μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα. Λογικό φαβορί η Μπενφίκα αλλά στις τιμές που προσφέρεται θα προσθέσουμε και το over 1,5 τέρμα για να αυξήσουμε την απόδοση.

Για την Τσάμπιονσιπ Αγγλίας που έχει εμβόλιμη αγωνιστική, η Μπλάκμπερν αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ρέντινγκ. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν το απόλυτο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και δείχνουν φέτος ικανοί να διεκδικήσουν με αξιώσεις την άνοδο. Η Ρέντινγκ ζορίζεται στο ξεκίνημα, σίγουρα παρουσιάζει καλύτερη εικόνα εντός έδρας αλλά η άμυνα της έχει πολλά κενά καθώς δεν έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν σε κανένα ως τώρα παιχνίδια της. Δίκαιος ο φαβοριτισμός στο διπλό.

Ντιναμό Κιέβου-Μπενφίκα 2+Over 1,5 (1.98)

Ρέντινγκ-Μπλάκμπερν 2 (2.22)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr