Αποστόλης Λαϊάκης

Με Γοδόι και Over στη Φινλανδία

Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022 - 08:14

Η Γοδόι Κρουζ μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα και να επικρατήσει της Ιντεπεντιέτε, ενώ πολλά γκολ αναμένουμε στην αναμέτρηση Ούλου-Ιντερ Τούρκου.

Με Γοδόι και Over στη Φινλανδία

Για το πρωτάθλημα Φινλανδίας, η Ούλου υποδέχεται την Ιντερ Τούρκου. Στο ίδιο μήκος… κύματος κυμαίνονται βαθμολογικά και οι δυο ομάδες όπου παλεύουν για μια θέση στην πρώτη εξάδα και τα πλέι-οφ. Από τις καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας η Ιντερ Τούρκου που δημιουργεί αρκετές φάσεις και παράγει γκολ ενώ δεν πάει πίσω και η Ούλου, που ειδικά εντός βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα, έχοντας όμως πολλά κενά στα μετόπισθεν. Με τα δεδομένα αυτά και σε συνδυασμό με την απόδοση που συνοδεύει το over, πρόκειται για μια καλή περίπτωση για ποντάρισμα.

Για το πρωτάθλημα Αργεντινής που συνεχίζεται αδιάκοπα (είχε και εμβόλιμη αγωνιστική μέσα στην εβδομάδα), θα κοιτάξω τον άσο της Γοδόι Κρουζ που φιλοξενεί την Ιντεπεντιέτε. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δυο διαδοχικές νίκες και παρά το γεγονός ότι πρώτο μέλημα είναι η απομάκρυνση από την ζώνη υποβιβασμού (στην ειδική βαθμολογία), πλέον διεκδικεί τουλάχιστον και μια θέση στο Σουνταμερικάνα που δεν θέλει να αφήσει την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. Η Ιντεπεντιέτε ταλανίζεται στα προβλήματα της, με τον τεχνικό Φαλσιόνι να αφήνει αιχμές για τον προκάτοχο του, αναφέροντας ότι το ρόστερ είναι ελλιπές ενώ δεν υπάρχουν και στόχοι για φέτος. Ο άσος σε αποδόσεις διπλασιασμού έχει βάση.

Ούλου-Ιντερ Τούρκου Over (1.75)

Γοδόι Κρουζ-Ιντεπεντιέτε 1 (1.90)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr