Αποστόλης Λαϊάκης

Διπλά για Τορίνο και Κουόπιο

Σάββατο, 27 Αυγούστου 2022 - 08:10

Καλά δείγματα έχει αφήσει η Τορίνο στα πρώτα της παιχνίδια στο καμπιονάτο και έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην νεοφώτιστη, Κρεμονέζε. Χωρίς περιθώρια και η Κουόπιο στην Φινλανδία, στον δρόμο προς τον τίτλο.

Διπλά για Τορίνο και Κουόπιο

Για την μεγάλη κατηγορία της Φινλανδίας, η Κουόπιο αντιμετωπίζει εκτός της Ιντερ Τούρκου. Μετά τον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η Κουόπιο εστιάζει αποκλειστικά στο πρωτάθλημα για την κατάκτηση του τίτλου και θέλει να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες. Η Ιντερ Τούρκου παρουσιάζει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, έχει αρκετά κενά στα μετόπισθεν και δύσκολα μπορεί να κρατήσει το μηδέν πίσω κόντρα στην δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας.

Για το καμπιονάτο της Ηταλίας, η Τορίνο έπαιξε εκτός έδρας με νεοφώτιστη στην πρεμιέρα και νίκησε (2-1 στη Μόντσα). Με τη Λάτσιο πίεσε με... λύσσα, δεν απείλησε, αλλά «τσίμπησε» το 0-0. Πολύ καλά τα δείγματα της Κρεμονέζε. Δεν έχει βαθμό, ωστόσο έπαιξε εκτός με Φιορεντίνα και Ρόμα, τις οποίες δυσκόλεψε σημαντικά. Καλά σημάδια από τους νεοφώτιστους «γκριτζορόσι», ωστόσο προβλημάτισαν τεχνικές ομάδες. Τώρα παίζουν με αντίπαλο που πηγαίνει τα πάντα στην ταχύτητα και τη δύναμη και εκεί εκτιμούμε ότι οι γηπεδούχοι θα έχουν πρόβλημα. Σε καλή απόδοση το «διπλό».

Ιντερ Τούρκου-Κουόπιο 2 (2.02)

Κρεμονέζε-Τορίνο 2 (2.22)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr