Αποστόλης Λαϊάκης

Με Νιουκάστλ και Λυών

Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 - 12:51

Πολύ καλό ξεκίνημα για την Νιουκάστλ που δείχνει φέτος ικανή να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω. Αρκετά θέματα να λύσει έχει η Γουλβς και το διπλό είναι σε προκλητικές τιμές.

Με Νιουκάστλ και Λυών

Για την Πρέμιερ Λιγκ, η Γουλβς υποδέχεται την Νιουκάστλ για την 4η αγωνιστική. Οι «λύκοι» δεν έχουν νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα, δείχνοντας πολλές αδυναμίες στην κυκλοφορία της μπάλας και την δημιουργία φάσεων. Αντίθετα, Η Νιουκάστλ είναι αήττητη σε αυτές τις αγωνιστικές, με πρόσφατο μάλιστα το 3-3 εντός με την Μάντσεστερ Σίτι, αποδεικνύοντας ότι φέτος έχει ανέβει σκαλί σε ποιότητα και υπάρχει πίστη και αισιοδοξία για μια θέση τουλάχιστον στην πρώτη εξάδα (διεκδικώντας ευρωπαϊκό εισιτήριο). Με τα δεδομένα αυτά, στην παρούσα φάση, το διπλό σε τιμές που ξεπερνούν το 2,50 αξίζει το ρίσκο για ποντάρισμα.

Για το Σαμπιονά της Γαλλίας, η Λυών αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ρεμς. Αντίθετες πορείες για τις δυο ομάδες, με την Ρεμς να μην έχει νίκη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και να προβληματίζει κυρίως στον αμυντικό τομέα, κάτι που την φέρνει από νωρίς στην μάχη για τον υποβιβασμό. Η Λυών έχει ξεκινήσει με δυο νίκες σε ισάριθμα ματς, με όπλο την ευχέρεια στο σκοράρισμα. Θέλει φέτος να βάλει δύσκολα στο μεγάλο φαβορί Παρί Σ.Ζ. και μπορεί να συνεχίσει νικηφόρα. Χαμηλά το διπλό αλλά σε συνδυασμό με το over έχουμε μια πολύ καλή απόδοση.

Γουλβς-Νιουκάστλ 2 (2.50)

Ρεμς-Λυών 2+Over (2.52)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr