Αποστόλης Λαϊάκης

Φεστιβάλ τερμάτων στην Φρανκφούρτη

Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2022 - 08:10

Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και Λειψία είναι ομάδες με επιθετική φιλοσοφία και στο μεταξύ τους παιχνίδι, μπορεί το σκορ να ξεφύγει σε υψηλά επίπεδα.

Φεστιβάλ τερμάτων στην Φρανκφούρτη

Στην Μπουντεσλίγκα της Γερμανίας, η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης φιλοξενεί την Λειψία. Μόλις την πρώτη νίκη πέτυχαν την προηγούμενη αγωνιστική και οι δυο ομάδες στο πρωτάθλημα και ψάχνουν ένα καλό σερί για να καλύψουν το χαμένο έδαφος από τις αρχικές απώλειες βαθμών. Η Φρανκφούρτη σε κανένα από τα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει, δεν έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στην εστία της ενώ και η Λειψία κοιτάζει περισσότερο την επιθετική λειτουργία. Παιχνίδι που κάλλιστα μπορεί να πάει σε υψηλό σκορ, με το over να είναι βασική επιλογή και να συνδυάζεται με το αμφίσκορο για να αυξηθεί η τιμή.

Για το πρωτάθλημα της Ελβετίας, η Σιόν φιλοξενεί την Βασιλεία. Η Σιόν παρότι ξεκίνησε καλά, στα δυο τελευταία ματς που έμεινε μακριά από την νίκη, έδειξε αρκετά τρωτά σημεία ενώ πάντα ο τεχνικός, Πάολο Τραμεζάνι είναι στον τοίχο (δεν τον θέλουν από πέρσι οι οπαδοί). Έγινε η έκπληξη με την απόκτηση του Μπαλοτέλι αλλά σίγουρα ο Ιταλός μόνος του, δεν μπορεί να αλλάξει πολλά. Η Βασιλεία πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα με 2-4 εκτός επί της πρωταθλήτριας Ζυρίχης, έχει πάρει και ψυχολογία από την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ και πλέον ψάχνει ένα νικηφόρο σερί για να πλησιάσει την κορυφή. Σε πολύ ικανοποιητικές τιμές το διπλό.

Αϊντραχτ Φρανκφούρτης-Λειψία Over+Goal (2.15)

Σιόν-Βασιλεία 2 (2.40)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr