Αποστόλης Λαϊάκης

Με Βαλένθια και Ούλου!

Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2022 - 08:10

Η Βαλένθια πάντα μεταμορφώνεται προς το καλύτερο στο «Μεστάγια» και θέλει να πετύχει την δεύτερη νίκη υποδεχόμενη την μέτρια Χετάφε. Προβάδισμα και για την Ούλου κόντρα στην Λάχτι για το πρωτάθλημα Φινλανδίας.

Με Βαλένθια και Ούλου!

Για την πριμέρα της Ισπανίας, η Βαλένθια υποδέχεται στο «Μεστάγια» την Χετάφε. Οι «νυχτερίδες» μετά την ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης, θέλουν να επιστρέψουν άμεσα στις επιτυχίες, αφού φέτος ο πήχης των στόχων έχει αυξηθεί και η εκμετάλλευση της έδρας μπορεί να αποτελέσει «κλειδί» για την συνέχεια. Πιθανό ντεμπούτο του Καβάνι. Η Χετάφε δεν έχει καταφέρει ακόμα να πετύχει νίκη στο πρωτάθλημα, με εμφανέστατο πρόβλημα στην δημιουργία και το σκοράρισμα ενώ και αμυντικά παρουσιάζει αρκετά κενά. Προβάδισμα λοιπόν στον άσο σε αξιόλογες αποδόσεις.

Για το πρωτάθλημα της Α’ Φινλανδίας, η Ούλου υποδέχεται την Λάχτι. Οι γηπεδούχοι δείχνουν ντεφορμέ το τελευταίο διάστημα, αλλά έχοντας βγάλει βαρύ πρόγραμμα, ευελπιστούν σε ανάκαμψη, εκμεταλλευόμενοι τον παράγοντα της έδρας ώστε να μπουν και πάλι δυνατά στην μάχη για μια θέση στην πρώτη εξάδα και τα πλέι-οφ. Η Λάχτι δύσκολα μπορεί να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από την παραμονή της ενώ προέρχεται και από τον ημιτελικό κυπέλλου μεσοβδόμαδα (εντός με την Κουόπιο) και θα υπάρχει επιπλέον κούραση σε ένα ρόστερ εξάλλου που δεν έχει πολλές λύσεις. Προβάδισμα στον άσο λοιπόν σε τιμές κοντά στον διπλασιασμό.

Βαλένθια-Χετάφε 1 (2.05)

Ούλου-Λάχτι 1 (2.07)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr