Αποστόλης Λαϊάκης

«Εκδίκηση» παίρνει η Φενέρ

Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2022 - 08:10

Η Φενερμπαχτσέ υποδέχεται την Ντιναμό Κιέβου για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και θέλει να αποδείξει ότι ο αποκλεισμός στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ από την ίδια ομάδα, δεν της άξιζε.

«Εκδίκηση» παίρνει η Φενέρ

Στο Γιουρόπα Λιγκ και στον δεύτερο όμιλο, πως τα φέρνει η μοίρα και η Φενερμπαχτσέ υποδέχεται την Ντιναμό Κιέβου. Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν φέτος και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Ντιναμό Κιέβου να προκρίνεται στην παράταση στην Τουρκία. Η Φενέρ σίγουρα θα επιδιώξει να πάρει ένα είδος εκδίκησης και να ξεκινήσει δυναμικά στον όμιλο, έχοντας υψηλές βλέψεις. Η Ντιναμό Κιέβου πάντα παίζει δυνατά, έχει βασικό μέλημα την άμυνα αλλά θα πρέπει να ανταπεξέλθει στην πίεση που θα δεχτεί. Ο άσος είναι οριακά αποδεκτός, μπορεί να συνδυαστεί με over 1,5 για καλύτερη τιμή.

Για το Γιουρόπα Λιγκ επίσης, ο Ερυθρός Αστέρας φιλοξενεί στο Βελιγράδι την Μονακό για τον 8ο όμιλο. Ανέκαθεν δυνατός στην έδρα του ο Αστέρας, έχει τον τρόπο να φτάνει συνήθως στο γκολ. Πιο ποιοτική η Μονακό, θα βρει σίγουρα χώρους να σκοράρει, οπότε η βασική επιλογή είναι το αμφίσκορο. Παράλληλα μπορεί να συνδυαστεί με το over για ακόμα μεγαλύτερη απόδοση.

Φενερμπαχτσέ-Ντιναμό Κιέβου 1+Over 1,5 (1.90)

Ερυθρός Αστέρας-Μονακό Goal+Over (2.15)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr