Αποστόλης Λαϊάκης

Γκολ στο «Βελοντρόμ» και η Σεν Γκάλεν

Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 - 08:10

Στο «Βελοντρόμ», το ματς μπορεί να κριθεί σε μεγάλο σκορ ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Λιλ ενώ η Σεν Γκάλεν έχει τον πρώτο λόγο, υποδεχόμενη την Σιόν.

Γκολ στο «Βελοντρόμ» και η Σεν Γκάλεν

Στο πρωτάθλημα της Ελβετίας, η Σεν Γκάλεν φιλοξενεί την Σιόν. Οι γηπεδούχοι έχουν κάνει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα, βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας και δείχνουν φέτος ικανοί να μπουν σφήνα στα φαβορί, για την διεκδίκηση ακόμα και του τίτλου. Μεγάλο όπλο η ευχέρεια στην δημιουργία φάσεων και το σκοράρισμα. Η Σιόν σίγουρα βγάζει καλύτερη εικόνα από την περσινή αλλά έχει ταβάνι στις δυνατότητες της (παρά την προσθήκη του Μάριο Μπαλοτέλι που μπορεί να κάνει την διαφορά). Δεδομένα η Σεν Γκάλεν είναι ξεκάθαρο φαβορί αλλά σε χαμηλές τιμές, οπότε θα το συνδυάσουμε με το over για να πάρουμε καλύτερη απόδοση.

Για το Σαμπιονά της Γαλλίας, η Μαρσέιγ υποδέχεται την Λιλ. Μετά την ήττα στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μαρσέιγ ψάχνει αντίδραση στο πρωτάθλημα για να διατηρήσει το αήττητο αλλά και να μείνει στην κορυφή. Η Λιλ είναι ομάδα που παίζει πολύ επιθετικά, βρίσκει εύκολα το γκολ αλλά με την ίδια ευκολία, δέχεται τέρματα. Παιχνίδι που μπορεί να έχει καλό και γρήγορο ρυθμό και το over έχει καλές πιθανότητες επαλήθευσης. Αυξάνουμε μάλιστα την απόδοση σε συνδυασμό με το αμφίσκορο.

Μαρσέιγ-Λιλ Over+Goal (2.25)

Σεν Γκάλεν-Σιόν 1+Over (2.20)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr