Αποστόλης Λαϊάκης

Με άλλον αέρα η Τσέλσι

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 - 01:14

Να αντιδράσει άμεσα θα επιδιώξει η Τσέλσι που φιλοξενεί την Σάλτσμπουργκ, με τον Πότερ να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της.

Με άλλον αέρα η Τσέλσι

Για το Τσάμπιονς Λιγκ και τον πρώτο όμιλο, η Ρέιντζερς φιλοξενεί την Νάπολι. Βαριά ήττα στην πρεμιέρα για την Ρέιντζερς από τον Άγιαξ, το αντίθετο για την Νάπολι που συνέτριψε εντός την Λίβερπουλ. Πάντως οι γηπεδούχοι όταν αγωνίζονται στο «Αιμπροξ» δείχνουν άλλο πρόσωπο, σαφέστατα προς το καλύτερο. Με σούπερ ψυχολογία οι παρτενοπέι που εντυπωσιάζουν με το ξεκίνημα τους σε όλες τις διοργανώσεις, δημιουργώντας και σκοράροντας με μεγάλη άνεση. Το συγκεκριμένο παιχνίδι μπορεί να έχει υψηλό σκορ και το over είναι μια καλή περίπτωση. Για να αυξήσουμε την απόδοση, το συνδυάζουμε και με το αμφίσκορο.

Από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, θα κοιτάξω και το παιχνίδι στο «Στάμφορντ Μπριτζ», όπου η Τσέλσι υποδέχεται την Σάλτσμπουργκ. Μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ εκτός αλλά και την άσχημη εικόνα σε πολλά ματς, ο Τούχελ αποτελεί παρελθόν, με τον Πότερ να αναλαμβάνει. Η αλλαγή αυτή πιθανόν να φέρει και άλλον αέρα στο Λονδίνο καθώς ο Γερμανός φαίνεται να είχε χάσει τα αποδυτήρια, αφού το ρόστερ των «μπλε» είναι εξαιρετικό, με πολλές λύσεις σε όλες τις θέσεις. Η Σάλτσμπουργκ είναι μαχητική ομάδα, παίζει επιθετικά και παράγει φάσεις αλλά σίγουρα θα δεχτεί μεγάλη πίεση. Ο άσος είναι σε χαμηλά επίπεδα αλλά σε συνδυασμό με το over έχουμε μια καλή σχετικά τιμή.

Ρέιντζερς-Νάπολι Over+Goal (2.07)

Τσέλσι-Σάλτσμπουργκ 1+Over (1.82)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr