Αποστόλης Λαϊάκης

Με Λάτσιο και Λεχ Πόζναν

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:19

Ανώτερες σε όλα τα επίπεδα Λάτσιο και Λεχ Πόζναν έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα σε Μίντιλαντ και Αούστρια Βιέννης για να πετύχουν την νίκη.

Με Λάτσιο και Λεχ Πόζναν

Για τον 6ο όμιλο στο Γιουρόπα Λιγκ, η Μίντιλαντ φιλοξενεί την Λάτσιο. Οι Δανοί ηττήθηκαν στην πρεμιέρα από την Στουρμ Γκρατς ενώ και στο πρωτάθλημα η πορεία τους είναι κατώτερη του αναμενόμενου με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους αλλά και κενά στα μετόπισθεν. Η Λάτσιο μπήκε με το δεξί στην διοργάνωση ενώ και στο καμπιονάτο, έχει μόλις μια ήττα σε έξι παιχνίδια. Οι «Λατσιάλι» είναι το φαβορί στον όμιλο και θέλουν να το επιβεβαιώσουν.

Για τον 3ο όμιλο στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, η Λεχ Πόζναν φιλοξενεί την Αούστρια Βιέννης. Οι Πολωνοί πάλεψαν στην πρεμιέρα κόντρα στην Βιγιαρεάλ εκτός και ηττήθηκαν με 4-3, αποδεικνύοντας ότι μπορούν να παλέψουν ακόμα και για την κορυφή. Η Αούστρια Βιέννης παραχώρησε λευκή ισοπαλία εντός στην Χάποελ Μπιρ Σιβά ενώ και στο πρωτάθλημα Αυστρίας δεν πείθει με τις εμφανίσεις της και είναι οριακά στην ζώνη της εξάδας. Δίκαιο φαβορί η Λεχ Πόζναν και σε αρκετά ικανοποιητικές τιμές.

Μίντιλαντ-Λάτσιο 2 (1.91)

Λεχ Πόζναν-Αούστια Βιέννης 1 (1.98)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr