Αποστόλης Λαϊάκης

Πήρε τα πάνω της η Λεβερκούζεν

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022 - 08:14

Μετά την νίκη στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, η Λεβερκούζεν έχει πλέον την ψυχολογία να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα και στο πρωτάθλημα.

Πήρε τα πάνω της η Λεβερκούζεν

Για την Μπουντεσλίγκα, η Λεβερκούζεν υποδέχεται την Βέρντερ Βρέμης. Οι γηπεδούχοι μπορεί να μην έχουν ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα, αλλά η εικόνα στο γήπεδο δεν είναι κακή και σίγουρα επέστρεψε η αυτοπεποίθηση και η καλή ψυχολογία μετά την νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ επί της Ατλέτικο Μαδρίτης με 2-0 εντός. Η Βέρντερ είναι μαχητική αλλά πάντα με πολλά αμυντικά κενά και δύσκολα θα αντέξει στην πίεση. Ο άσος σε συνδυασμό με το over προσφέρει μια καλή τιμή.

Η δεύτερη επιλογή αφορά τον τελικό του κυπέλλου Φινλανδίας, με την Κουόπιο να αντιμετωπίζει την Ιντερ Τούρκου στο Εθνικό στάδιο του Ελσίνκι (μονό ματς με παράταση και πέναλτι). Η Κουόπιο σαφέστατα είναι πιο σταθερή ομάδα και διεκδικεί τον τίτλο του πρωταθλητή. Η Ιντερ Τούρκου παίζει πιο επιθετικά αλλά μπροστά της έχει την πρόκληση για ένα τρόπαιο την φετινή σεζόν. Και οι δυο πλευρές μπορούν να σκοράρουν και το αμφίσκορο βρίσκεται σε εξαιρετικές τιμές.

Λεβερκούζεν-Βέρντερ Βρέμης 1+Over (2.18)

Κουόπιο-Ιντερ Τούρκου Goal (1.97)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr