Αποστόλης Λαϊάκης

Με Γιουβέντους και Ελσίνκι

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2022 - 08:10

Η Γιουβέντους ψάχνει αντίδραση μετά τα απανωτά ανεπιτυχή αποτελέσματα και η Μόντζα είναι ομάδα που δεν μπορεί να προβάλει ιδιαίτερη αντίσταση στην «μεγάλη κυρία».

Με Γιουβέντους και Ελσίνκι

Στο καμπιονάτο της Ιταλίας, η Γιουβέντους αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μόντζα. Η «μεγάλη κυρία» δεν πατάει καλά με μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία στο πρωτάθλημα (και τέσσερις ισοπαλίες) και ψάχνει ανάκαμψη μετά και την ήττα από την Μπενφίκα στο Τσάμπιονς Λιγκ εντός, που την βάζει σε περιπέτειες πρόκρισης.

Το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο αλλά απέναντι σε μια Μόντζα που φαίνεται ότι δεν μπορεί να σταθεί όπως θα έπρεπε στην κατηγορία και είναι φαβορί για υποβιβασμό, το διπλό στις τιμές που προσφέρεται, είναι αρκετά ικανοποιητικό.

Στο πρωτάθλημα Φινλανδίας, ξεκινάει η διαδικασία των πλέι-οφ (και πλέι-αουτ), με την Ελσίνκι να είναι στην κορυφή και να θεωρείται και φέτος το φαβορί για τον τίτλο. Η εκμετάλλευση της έδρας είναι κλειδί για την συνέχεια και παρά την παρουσία της και στα ευρωπαϊκά κύπελλα, δεν θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Μιλάμε εξάλλου για μια ομάδα που έχει από τις καλύτερες άμυνες της κατηγορίας.

Από την άλλη πλευρά, η Σεϊναγιόεν μπορεί να μπήκε στην εξάδα, όμως δύσκολα μπορεί να ελπίζει στο κάτι παραπάνω. Δυσκολεύεται αρκετά στο σκοράρισμα ενώ και οι αμυντικές της επιδόσεις (ειδικά εκτός έδρας) δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές. Ο άσος έχει τον πρώτο λόγο αλλά επειδή είναι σε χαμηλές τιμές μπορεί να συνδυαστεί με το no goal για να αυξηθεί κατά πολύ η απόδοση.

Μόντζα-Γιουβέντους 2 (1.84)

Ελσίνκι-Σεϊναγιόεν 1+NG (2.47)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr