Αποστόλης Λαϊάκης

Απλά για την… συμμετοχή!

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 - 08:14

Δύσκολο το σημερινό μενού από την άποψη ότι τα παιχνίδια είναι κυρίως από πρωταθλήματα δεύτερης ταχύτητας. Παρ’ όλα αυτά, προέκυψε ένα παρολί δυο επιλογών.

Απλά για την… συμμετοχή!

Σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση για την δεύτερη κατηγορία της Νοτίου Κορέας, η Σεούλ Η Λαντ φιλοξενεί την Γκιέονγκναμ. Σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι που τρέχουν ένα αήττητο σερί και θέλουν να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα για να προλάβουν μια θέση στην πρώτη 5αδα και τα μπαράζ για άνοδο. Η Γκιεονγκνάμ παλεύει για τον ίδιο στόχο αλλά το τελευταίο διάστημα δείχνει ντεφορμέ, με τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία και αρκετά προβληματική στην άμυνα (τουλάχιστον επιθετικά έχει τον τρόπο να σκοράρει εύκολα). Παιχνίδι που είναι πολύ ενδιαφέρον και κάλλιστα το σκορ μπορεί να πάει σε υψηλά επίπεδα.

Για το πρωτάθλημα της Κόστα Ρίκα, η Γκρέσια φιλοξενεί την Γκουανακαστέκα. Και οι δυο ομάδες βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις των γκρουπ που συμμετέχουν, αλλά η Γκρέσια έχει δείξει καλύτερη εικόνα, επέστρεψε στις νίκες με την Σαν Χοσέ και ψάχνει ένα καλό σερί για να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για την δεύτερη θέση. Η Γκουανακαστέκα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στην δημιουργία και το σκοράρισμα και δύσκολα μπορεί να ελπίζει σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Σεούλ Η Λαντ-Γκιέονγκναμ Over (2.07)

Γκρέσια-Γκουανακαστέκα 1 (1.92)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr