Αποστόλης Λαϊάκης

Ανώτερη η Σαραγόσα

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 - 08:10

Με σύμμαχο την καλή ανασταλτική λειτουργία αλλά και την ποιότητα της, η Σαραγόσα έχει τον πρώτο λόγο για διπλό επί της Μιραντές.

Ανώτερη η Σαραγόσα

Για την δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, η Σαραγόσα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μιραντές. Οι γηπεδούχοι παραμένουν χωρίς νίκη μετά από έξι αγωνιστικές, με μεγάλο πρόβλημα κυρίως στην άμυνα αφού σε κανένα ματς ως τώρα δεν κράτησαν το μηδέν στην εστία τους. Η Σαραγόσα παίζει ξεκάθαρα για το αποτέλεσμα, είναι σαφέστατα πιο ποιοτική ενώ έχει και καλή ψυχολογία μετά τις δυο σερί νίκες. Το διπλό αποδίδεται σε αξιόλογες τιμές.

Για την δεύτερη κατηγορία της Φινλανδίας, η Τούρκου υποδέχεται την Γιάρο. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα με 4-3 εκτός από την ΓΙΑΠΣ σε ένα παιχνίδι που ουσιαστικά πλήρωσαν το αριθμητικό μειονέκτημα. Για την ομάδα του Γιόχανσον δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών, από την στιγμή που διεκδικεί με αξιώσεις την πρώτη θέση στα πλέι-οφ και την απευθείας άνοδο. Η Γιάρο είναι σε καλή κατάσταση αλλά τις περισσότερες φορές, η εικόνα της εκτός έδρας προβληματίζει (χωρίς νίκη στις τρεις τελευταίες εξορμήσεις της). Ο άσος είναι δικαιολογημένα φαβορί και σε τιμές άνω του διπλασιασμού, έχει αξία για ποντάρισμα.

Μιραντές-Σαραγόσα 2 (2.37)

Τούρκου-Γιάρο 1 (2.05)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr