Αποστόλης Λαϊάκης

Με Ουράβα και Χιμνάσια

Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 - 08:10

Η Ουράβα έχει την ευκαιρία να βρεθεί στον τελικό του Λιγκ-Καπ Ιαπωνίας, υποδεχόμενη την Τσερέζο Οσάκα μετά το 1-1 του πρώτου ματς.

Με Ουράβα και Χιμνάσια

Για το Λιγκ-Καπ Ιαπωνίας, έχουμε τους επαναληπτικούς αγώνες για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Η Ουράβα υποδέχεται την Τσερέζο Οσάκα με τις δυο ομάδες να έχουν ουσιαστικά ανοιχτούς λογαριασμούς μετά το 1-1 στο πρώτο ματς. Η Ουράβα έχει την ευκαιρία να πάει στον τελικό καθώς στο πρωτάθλημα έχει μείνει πίσω από την τριάδα και να πετύχει έναν από τους στόχους της. Η Τσερέζο σίγουρα δεν πρόκειται να είναι αδιάφορη αλλά στην άκρη του μυαλού υπάρχει και το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας της επόμενης περιόδου. Η Ουράβα παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και στην έδρα της μπορεί να κερδίσει οποιοδήποτε αντίπαλο. Προβάδισμα λοιπόν στον άσο.

Για το πρωτάθλημα της Αργεντινής, η Χιμνάσια Λα Πλάτα φιλοξενεί την Τίγκρε. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δυο ήττες στα τρία τελευταία παιχνίδια και θέλουν άμεση ανάκαμψη, ώστε να διατηρηθούν σε τροχιά τίτλου. Παράλληλα στον ειδικό πίνακα για Λιμπερταδόρες και Σουνταμερικάνα, η Χιμνάσια διεκδικεί με αξιώσεις θέση στην 4αδα (που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Λιμπερταδόρες). Η Τίγκρε παραμένει αήττητη στα πέντε τελευταία αλλά με πολλές ισοπαλίες που σίγουρα δεν βοηθούν στο να μπει δυνατά στην μάχη για μια θέση στο Σουνταμερικάνα. Παράλληλα η Τίγκρε χάνει μεγάλο μέρος των δυνατοτήτων της εκτός έδρας, με τον άσο να προσφέρεται σε αποδόσεις που είναι προκλητικές.

Ουράβα-Τσερέζο Οσάκα 1 (1.87)

Χιμνάσια Λ.Π.-Τίγκρε 1 (2.15)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr