Αποστόλης Λαϊάκης

Για την πρώτη θέση η Ουκρανία

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 - 08:10

Σε ουδέτερο γήπεδο (στην Πολωνία) η Ουκρανία ψάχνει την νίκη κόντρα στην Σκωτία για να τερματίσει πρώτη στον όμιλο και να κερδίσει την άνοδο στην 1η κατηγορία της Λίγκας Εθνών.

Για την πρώτη θέση η Ουκρανία

Στην Λίγκα Εθνών και τον πρώτο όμιλο της δεύτερης κατηγορίας, η Ουκρανία υποδέχεται σε ουδέτερο έδαφος (Κρακοβία, Πολωνία), την Σκωτία σε μια αναμέτρηση με τεράστιο ενδιαφέρον καθώς δίνει την πρωτιά και την άνοδο. Οι Ουκρανοί παρά τις αντίξοες συνθήκες λόγω του πολέμου, έχουν κάνει αξιόλογη πορεία και με νίκη πετυχαίνουν τον στόχο τους. Η Σκωτία είναι μαχητική αλλά τα τελευταία χρόνια αρκετά προβληματική στις εξορμήσεις της. Το παιχνίδι δύσκολα θα έχει γρήγορο ρυθμό κα πιθανόν να κριθεί σε ένα γκολ. Θα δώσουμε ένα προβάδισμα στους θεωρητικά γηπεδούχους.

Για την ίδια διοργάνωση, η Ελβετία φιλοξενεί την Τσεχία σε μια αναμέτρηση του δεύτερου ομίλου στην πρώτη κατηγορία. Η Ελβετία μετά το διπλό επί της Ισπανίας χρειάζεται να μην ηττηθεί ώστε να παραμείνει στην κατηγορία. Η Τσεχία προβλημάτισε με την απόδοση της σε όλα τα παιχνίδια ενώ για ακόμα μια φορά έχει να αντιμετωπίσει και σημαντικά προβλήματα απουσιών. Ο άσος λοιπόν έχει τον πρώτο λόγο αλλά σε χαμηλές τιμές, οπότε θα συνδυαστεί με το over (ομάδες εξάλλου με επιθετική φιλοσοφία) που εκτοξεύουν την απόδοση κόντρα στον τριπλασιασμό.

Ελβετία-Τσεχία 1+Over (2.90)

Ουκρανία-Σκωτία 1 (2.37)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr