Αποστόλης Λαϊάκης

Με Βασιλεία και Over στο «Κρέιβεν Κότατζ»

Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2022 - 08:10

Η Βασιλεία δεν έχει περιθώρια για άλλες γκέλες ειδικά εντός ώστε να πλησιάσει την κορυφή. Γκολ και θέαμα αναμένεται στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Φούλαμ και Νιουκάστλ.

Με Βασιλεία και Over στο «Κρέιβεν Κότατζ»

Για την Πρέμιερ Λιγκ που έχει επανέναρξη μετά την διακοπή λόγω Εθνικών, η Φούλαμ φιλοξενεί στο «Κρέιβεν Κότατζ» την Νιουκάστλ. Πολύ καλή πορεία ως τώρα για τους γηπεδούχους, με τον Μίτροβιτς να κάνει την διαφορά στην επίθεση ενώ γενικά οι «κότατζερς» παίζουν πολύ επιθετικό ποδόσφαιρο. Η Νιουκάστλ έχει μόλις μια ήττα από την αρχή της σεζόν αλλά με πολλές ισοπαλίες που δεν βοηθούν για να «ανέβει» στην βαθμολογία. Το ρόστερ είναι πολύ ποιοτικό, μεσοεπιθετικά έχει παίκτες που κάνουν τη διαφορά και περιμένουμε αναμέτρηση σε γρήγορο ρυθμό και αρκετές φάσεις. Καλές πιθανότητες λοιπόν για να επιβεβαιωθεί το over.

Για το πρωτάθλημα της Ελβετίας, η Βασιλεία φιλοξενεί την Σεν Γκάλεν. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εμφατική νίκη με 5-1 επί της Γκρασχόπερς και ζητούμενο είναι πλέον ένα νικηφόρο σερί ώστε να μειώσουν την διαφορά από την κορυφή, έχοντας στόχο τον τίτλο. Η εκμετάλλευση της έδρας λοιπόν είναι κύριο μέλημα, κόντρα μάλιστα σε μια ανταγωνιστική ομάδα όπως η Σεν Γκάλεν που σίγουρα χαρακτηρίζεται επικίνδυνη, αλλά είναι επιρρεπής και σε γκέλες εκτός προγράμματος, όπως η ήττα από την Σιόν εντός. Ο άσος σε τιμές που ξεπερνούν τον διπλασιασμό κρίνεται δίκαιος για ποντάρισμα.

Φούλαμ-Νιουκάστλ Over (1.88)

Βασιλεία-Σεν Γκάλεν 1 (2.02)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr