Αποστόλης Λαϊάκης

Με Αταλάντα και Αστέρα Τρίπολης

Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2022 - 08:14

Η Αταλάντα έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα και θέλει να διατηρηθεί στην κορυφή, φιλοξενώντας την Φιορεντίνα που δεν αποτελεί κανένα μεγαθήριο.

Με Αταλάντα και Αστέρα Τρίπολης

Για το καμπιονάτο της Ιταλίας, η Αταλάντα υποδέχεται την Φιορεντίνα. Και φέτος δυνατό ξεκίνημα για την Αταλάντα που βρίσκεται στην κορυφή και ζητούμενο είναι να είναι σταθερή καθ’ όλη την διάρκεια της χρόνιας. Στην έδρα της μπορεί να επικρατήσει επί οποιουδήποτε αντιπάλου και σίγουρα η μέτρια Φιορεντίνα θα έχει δύσκολο έργο. Παλεύουν οι «βιόλα» αλλά υστερούν σε ποιότητα, χωρίς να σημαίνει όμως ότι δεν μπορούν να συνεισφέρουν τουλάχιστον στην επαλήθευση του over που σε συνδυασμό με τον άσο, εκτοξεύει την απόδοση.

Για την Σούπερ Λιγκ Ελλάδος, ο Αστέρας υποδέχεται στην Τρίπολη τον ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ξεκινήσει καλά την σεζόν, με πολλές ισοπαλίες που δεν βοηθούν στην αναρρίχηση του βαθμολογικού πίνακα. Η εκμετάλλευση της έδρας λοιπόν είναι κλειδί για την συνέχεια κόντρα μάλιστα σε ομάδες ίδιας ή χαμηλότερης δυναμικής. Ο ΟΦΗ ταλανίζεται από αρκετά προβλήματα απουσιών ενώ μόλις μια φορά στο φετινό πρωτάθλημα, κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην εστία του.

Αταλάντα-Φιορεντίνα 1+Over (2.65)

Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ 1 (1.92)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr