Αποστόλης Λαϊάκης

Με Λουντογκόρετς και Πιούνικ

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2022 - 13:39

Η Λουντογκόρετς είναι σαφέστατα πιο ποιοτική από την Ελσίνκι και θέλει να βάλει βάσεις πρόκρισης κόντρα στην Ελσίνκι, ενώ και η Πιούνικ να εκμεταλλευτεί την έδρα απέναντι στην Ζάλγκιρις.

Με Λουντογκόρετς και Πιούνικ

Για το Γιουρόπα Λιγκ και συγκεκριμένα στον τρίτο όμιλο, η Ελσίνκι υποδέχεται την Λουντογκορέτς. Οι γηπεδούχοι μπορεί να είναι το φαβορί για ακόμα μια χρονιά για τον τίτλο στο εγχώριο πρωτάθλημα αλλά στην Ευρώπη δεν έχουν καταφέρει ακόμα να σκοράρουν ενώ ήδη έχουν δεχτεί πέντε τέρματα. Η Λουντογκόρετς σαφέστατα είναι πιο έμπειρη από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ενώ επιθετικά παράγει φάσεις και σκοράρει. Με δυο νίκες επί της Ελσίνκι, ο Βουλγάρικος σύλλογος θα βάλει δύσκολα σε Μπέτις και Ρόμα για την πρόκριση, καθώς οι δυο τελευταίες θεωρούνται τα φαβορί.

Για το Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, στον 8ο όμιλο, η Πιούνικ υποδέχεται στο Υερεβάν την Ζαλγκίρις. Οι γηπεδούχοι μετά την νίκη επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας είναι σε θέση να διεκδικεί με αξιώσεις την πρόκριση. Η εκμετάλλευση της έδρας μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του ομίλου. Η Ζαλγκίρις δεν έχει καταφέρει ακόμα να σκοράρει, κοιτάζοντας πρωτίστως την ανασταλτική λειτουργία αλλά λείπει η ποιότητα σε όλες τις γραμμές της. Εξαιρετικά υψηλός ο άσος, αξίζει το ρίσκο για ποντάρισμα.

Ελσίνκι-Λουντογκόρετς 2 (2.05)

Πιούνικ Υερεβάν-Ζαλγκίρις 1 (2.37)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr