Αποστόλης Λαϊάκης

Με Νιουκάστλ και Λειψία

Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2022 - 08:10

Η Νιουκάστλ έχει δείξει φέτος ότι έχει δυναμική για να μπορέσει να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω και η εκμετάλλευση της έδρας είναι κύριο μέλημα.

Με Νιουκάστλ και Λειψία

Για την Πρέμιερ Λιγκ, η Νιουκάστλ υποδέχεται την Μπρέντφορντ. Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στις νίκες και μάλιστα με εμφατικό τρόπο με το 1-4 εκτός επί της Φούλαμ και θέλουν ένα νικηφόρο σερί για να δείξουν φέτος ότι μπορούν να «χτυπήσουν» το big five του πρωταθλήματος. Εξαιρετικό ρόστερ και πολλές λύσεις εναντίον μιας Μπρέντφορντ που άρχισε να «ξεφουσκώνει» από το καλό ξεκίνημα που έκανε, έχοντας πλέον μια νίκη στα πέντε τελευταία και με την αμυντική της γραμμή να παρουσιάζει αρκετά προβλήματα.

Για την Μπουντεσλίγκα της Γερμανίας, η Λειψία αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μάιντζ. Βαθμολογικά μπορεί οι δυο ομάδες στην παρούσα φάση να είναι στο ίδιο επίπεδο, αλλά ποιοτικά υπάρχει διαφορά. Η Λειψία φαίνεται να βρήκε ρυθμό, επικράτησε με 4-0 εντός της Μπόχουμ ενώ πέτυχε και την πρώτη νίκη στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με το 3-1 επί της Σέλτικ. Η Μάιντζ είναι μαχητική αλλά με πρόβλημα στο εύκολο γκολ και σίγουρα είναι ομάδα που πρωτίστως θα κοιτάξει την παραμονή. Το διπλό είναι λογικό σε τιμές φαβορί.

Νιουκάστλ-Μπρέντφορντ 1 (1.78)

Μάιντζ-Λειψία 2 (2.20)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr