Αποστόλης Λαϊάκης

«Καθαρίζουν» Ελσίνκι και Βασιλεία

Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2022 - 08:10

Η Ελσίνκι είναι μια ανάσα από μια ακόμα κατάκτηση πρωταθλήματος στην Φινλανδία και δεν θέλει να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη.

«Καθαρίζουν» Ελσίνκι και Βασιλεία

Για το πρωτάθλημα της Ελβετίας, η Λουγκάνο φιλοξενεί την Βασιλεία. Οι γηπεδούχοι μπορεί να επέστρεψαν στις νίκες αλλά σε καμιά περίπτωση δεν δείχνουν σταθερότητα στην απόδοση τους, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην μέση της βαθμολογίας. Η Βασιλεία για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα μετράει δυο σερί νίκες και σίγουρα έχει την ικανότητα να τις διευρύνει, με στόχο να μειώσει την διαφορά από την κορυφή, καθώς δεν είναι κρυφό ότι η ομάδα του Άλεξ Φρέι έχει στόχο την επιστροφή στον θρόνο του πρωταθλητή. Το διπλό είναι σε άκρως ικανοποιητικές τιμές.

Για το πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας στην Φινλανδία, η Ελσίνκι αντιμετωπίζει εκτός την Χάκα για την προτελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ. Η Ελσίνκι μπορεί να προέρχεται από ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, όμως είναι η ευκαιρία να «καθαρίσει» την υπόθεση τίτλος, πριν υποδεχτεί την τελευταία αγωνιστική την Κουόπιο (που θεωρητικά την κυνηγάει). Η Ελσίνκι έχει την ποιότητα και την εμπειρία για τέτοιες αναμετρήσεις κόντρα σε μια Χάκα που μπορεί να παρουσιάζει πολύ καλή εικόνα αλλά παράλληλα είναι αδιάφορη αφού εξασφάλισε τουλάχιστον την 4η θέση που δίνει την δυνατότητα να παλέψει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο (μέσω των μπαράζ Ευρώπης). Το διπλό σε τιμές κοντά στον διπλασιασμό, είναι αποδεκτές.

Λουγκάνο-Βασιλεία 2 (2.57)

Χάκα-Ελσίνκι 2 (2.02)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr