Αποστόλης Λαϊάκης

Με Λάτσιο και Γάνδη

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 - 08:10

Ανώτερη σε όλα τα επίπεδα η Λάτσιο, μπορεί να «καθαρίσει» την υπόθεση νίκης από το πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Στουρμ Γκρατς στο «Ολίμπικο» της Ρώμης.

Με Λάτσιο και Γάνδη

Για τον 6ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, η Λάτσιο υποδέχεται την Στουρμ Γκρατς. Ένας όμιλος που όλα δείχνουν ανοιχτά για την πρόκριση (και την Τρίτη θέση), καθώς όλοι ισοβαθμούν με τέσσερις βαθμούς. Η Λάτσιο πάντως θεωρείται εκ των φαβορί και αρκεί πλέον να το επιβεβαιώσει εντός έδρας. Ανώτερη σε όλα τα επίπεδα της Στουρμ, με έφεση στο σκοράρισμα, σε αντίθεση με τους Αυστριακούς που παρουσιάζουν πολλά κενά στα μετόπισθεν και παράλληλα έχουν σημειώσει μόλις ένα τέρμα σε τρεις αναμετρήσεις. Άσος από ημίχρονο λοιπόν στο «Ολύμπικο» της Ρώμης.

Για το Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, στον 6ο όμιλο η Γάνδη αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τζουργκάρντεν. Μετά την ήττα στο μεταξύ τους ματς την προηγούμενη αγωνιστική, η Γάνδη δεν έχει περιθώρια για απώλειες αν θέλει να ελπίζει σε πρόκριση. Θετικό ότι πήρε ψυχολογία καθώς επικράτησε με 4-0 της Έουπεν στο πρωτάθλημα Βελγίου μετά από τρεις αγωνιστικές και έχει την ποιότητα για να πάρει αυτό που θέλει. Η Τζουργκάρντεν σε καμιά περίπτωση δεν είναι αμελητέα, αλλά παράλληλα δεν αποτελεί φόβητρο. Το διπλό είναι σε άκρως ελκυστικές τιμές.

Λάτσιο-Στουρμ Γκρατς 1/1 (1.85)

Τζουργκάρντεν-Γάνδη 2 (2.32)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr