Αποστόλης Λαϊάκης

Παιχνίδι με τα τέρματα!

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2022 - 08:14

Η επιθετική φιλοσοφία των Βέρντερ Βρέμης και Βόλου μπορεί να οδηγήσει τα παιχνίδια τους σε υψηλά σκορ.

Παιχνίδι με τα τέρματα!

Για την Μπουντεσλίγκα της Γερμανίας, η Βέρντερ φιλοξενεί την Μάιντζ. Σε καλό ρυθμό η Βέρντερ που προέρχεται από δυο σερί νίκες και δείχνει ικανή να παλέψει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Φύσει επιθετική ομάδα και ειδικά στην έδρα της πιάνει ξέφρενο ρυθμό. Η Μάιντζ δεν έχει νίκη στα τελευταία τέσσερα ματς αλλά βγάζει μαχητικότητα. Σίγουρα το έργο της δεν είναι εύκολο αλλά μπορεί να σκοράρει τουλάχιστον μια φορά. Επιλογή το over σε συνδυασμό με το αμφίσκορο.

Για την Σούπερ Λιγκ Ελλάδος, ο Βόλος φιλοξενεί τον Λεβαδειακό. Εξαιρετική πορεία για τον Βόλο που παίζει φουλ επιθετικά, βρίσκει εύκολο τον δρόμο προς τα δίχτυα και έχει μόλις μια ήττα στις επτά πρώτες αγωνιστικές. Ο Λεβαδειακός σίγουρα έχει μοναδικό στόχο την παραμονή αλλά θα πρέπει να ψάξει και βαθμούς εκτός έδρας για να ελπίζει. Λογικά θα βρει χώρους κόντρα στον Βόλο και το θέμα είναι να τους εκμεταλλευτεί. Σε πολύ υψηλές τιμές το αμφίσκορο και αξίζει το ρίσκο.

Βέρντερ Βρέμης-Μάιντζ Goal+Over (1.95)

Βόλος-Λεβαδειακός Goal (2.02)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr