Αποστόλης Λαϊάκης

Χωρίς φρένα η Αρσεναλ

Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2022 - 08:10

Να διατηρηθεί στην κορυφή θέλει η Αρσεναλ που αντιμετωπίζει εκτός της Λιντς. Προβάδισμα και για την Σεν Γκάλεν που ψάχνει άμεση επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Χωρίς φρένα η Αρσεναλ

Για το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, την Πρέμιερ Λιγκ, η πρωτοπόρος Αρσεναλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Λιντς. Η ομάδα του Αρτέτα εντυπωσιάζει με το παραγωγικό της ποδόσφαιρο, μετράει οχτώ νίκες στις εννιά πρώτες αγωνιστικές και δείχνει ικανή να μπει σφήνα στα φαβορί ακόμα και για τον τίτλο. Η Λιντς παραμένει πέντε ματς χωρίς νίκη, με αρκετά θέματα κυρίως στην επίθεση, αν και εντός έδρας συνηθίζει να παίζει πιο επιθετικά. Ξεκάθαρο φαβορί το διπλό και σε συνδυασμό με το over έχουμε μια καλή απόδοση.

Για το πρωτάθλημα της Ελβετίας, η Σεν Γκάλεν υποδέχεται την Λουγκάνο. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τρεις σερί ήττες και σίγουρα ψάχνουν μια νίκη ανάκαμψης καθώς δεν θέλουν να χάσουν και άλλο έδαφος τουλάχιστον από την πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Μεγάλο όπλο η ευχέρεια στο σκοράρισμα και παράλληλα η εκμετάλλευση της έδρας μπορεί να αποτελέσει κλειδί για την συνέχεια. Η Λουγκάνο δείχνει να έχει συνήλθε, αλλά παρουσιάζει πολλές φορές αρκετά νεκρά διαστήματα στο παιχνίδι της, όπου ίσως στοιχίσουν. Σίγουρα θα δεχτεί πίεση από την Σεν Γκάλεν, με την άμυνα της να μην εμπνέει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη. Ο άσος είναι οριακά αποδεκτός στις τιμές που προσφέρεται.

Λιντς-Αρσεναλ 2+Over (2.10)

Σεν Γκάλεν-Λουγκάνο 1 (1.90)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr