Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα από την Ελβετία

Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2022 - 08:10

Η Ζυρίχη με νέο προπονητή προσπαθεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και είναι η καλύτερη ευκαιρία για την πρώτη νίκη στο ντέρμπι με την Γκρασχόπερς.

Δυάδα από την Ελβετία

Στο πρωτάθλημα της Ελβετίας, υπάρχει το τοπικό ντέρμπι (κοινή έδρα) ανάμεσα στην Ζυρίχη και την Γκρασχόπερς. Οι περσινοί πρωταθλητές (Ζυρίχη) έχουν ξεκινήσει πολύ άσχημα την σεζόν και ήδη έχουν προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή, με τον Μπό Χένρικσεν να έχει αναλάβει. Η άμεση αγωνιστική ανάκαμψη πρέπει να γίνει γρήγορα καθώς παραμένει στην τελευταία θέση και σε περίπτωση νίκης στο ντέρμπι θα πάρει και την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση για την συνέχεια. Η Γκρασχόπερς εξάλλου το τελευταίο διάστημα δείχνει μια κάμψη στην απόδοση της, έχοντας αρκετά προβλήματα κυρίως στην αμυντική της λειτουργία. Ρίσκο λοιπόν στον άσο και μάλιστα από το πρώτο ημίχρονο.

Για το ίδιο πρωτάθλημα, η Σεν Γκάλεν φιλοξενεί την Σερβέτ, σε μια αναμέτρηση με έντονο ενδιαφέρον. Η Σεν Γκάλεν ξεκίνησε ιδανικά αλλά ένα αγωνιστική κοιλιά και ψάχνει πλέον ένα καλό σερί για να μπει και πάλι δυνατά στην μάχη της δυάδας. Η εκμετάλλευση της έδρας είναι κλειδί για την συνέχεια, ενώ το μεγάλο της ατού είναι η ευκολία στην δημιουργία φάσεων και το σκοράρισμα. Αρκετά καλή παρουσία έχει και η Σερβέτ που στηρίζεται κυρίως στην άμυνα. Σίγουρα θα δεχτεί μεγάλη πίεση από τους γηπεδούχους και αν δεν βρει τέρμα, δύσκολα θα αποφύγει την ήττα. Σε καλές τιμές ο άσος και αξίζουν το ρίσκο.

Ζυρίχη-Γκρασχόπερς 1/1 (2.55)

Σεν Γκάλεν-Σερβέτ 1 (2.18)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr