Αποστόλης Λαϊάκης

Με Μίλαν και γκολ στην Λισσαβόνα

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022 - 14:02

Χωρίς περιθώρια η Μίλαν που αντιμετωπίζει εκτός της Ντιναμό Ζάγκρεμπ ενώ το Μπενφίκα-Γιουβέντους μπορεί να κριθεί σε υψηλό σκορ.

Με Μίλαν και γκολ στην Λισσαβόνα

Για τον 5ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μίλαν δοκιμάζεται στην έδρα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Πολύ κρίσιμο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες αφού ουσιαστικά θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τις ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η Μίλαν σαφέστατα είναι πιο ποιοτική και έμπειρη και ουσιαστικά θέλει να βγάλει αντίδραση μετά τις δυο σερί ήττες που υπέστη από την Τσέλσι. Η Ντιναμό είναι άκρως μαχητική ειδικά στο γήπεδο της, αλλά παρουσιάζει δυσκολίες στο εύκολο γκολ. Το διπλό δεν αποτελεί καμιά στοιχηματική ευκαιρία αλλά παίζεται οριακά στις αποδόσεις που προσφέρεται.

Για τον 8ο όμιλο της ίδιας διοργάνωσης, η Μπενφίκα φιλοξενεί την Γιουβέντους. Εξαιρετική εικόνα βγάζει η Μπενφίκα σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει, με επιθετικό ποδόσφαιρο. Ειδικά εντός παράγει φάσεις και δεν είναι τυχαίο ότι δίνεται φαβορί με την Γιουβέντους. Η «μεγάλη κυρία» δείχνει να «ξυπνάει» αγωνιστικά και ουσιαστικά θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει σε πρόκριση στους «16». Με τα δεδομένα αυτά, πιθανόν η αναμέτρηση να έχει γρήγορο ρυθμό και να κριθεί σε υψηλό σκορ, με το over σε συνδυασμό με το goal να δίνουν μια ιδιαίτερα ελκυστική τιμή.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Μίλαν 2 (1.81)

Μπενφίκα-Γιουβέντους Goal+Over (2.22)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr