Αποστόλης Λαϊάκης

Διπλά για Ρόμα και Μπόντο

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 - 08:10

Ρόμα και Μπόντο Γκλιμτ είναι ανώτερες των Ελσίνκι και Ζυρίχη, αντίστοιχα και θέλουν το διπλό για να βάλουν τις βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Διπλά για Ρόμα και Μπόντο

Για τον τρίτο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, η Ρόμα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ελσίνκι. Οι γηπεδούχοι είναι ξεκάθαρα οι πιο αδύναμοι και δύσκολα θα καταφέρουν να συνεχίσουν στην Ευρώπη (αν και υπάρχουν ελπίδες αν κερδίσουν). Η Ρόμα έχει μόνο το τρίποντο στο μυαλό της για να μπορέσει να διεκδικήσει μέχρι την τελευταία αγωνιστική την δεύτερη θέση και πρόκριση, καθώς τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Λουντογκόρετς που κυνηγάει. Το διπλό είναι χαμηλά αλλά για νίκη των Ρωμαίων από το πρώτο 45λεπτο, παίρνουμε μια καλή απόδοση.

Και πάλι από το Γιουρόπα Λιγκ και συγκεκριμένα τον 1ο όμιλο, η Ζυρίχη υποδέχεται την Μπόντο Γκλιμτ. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούν να συνέλθουν με τίποτα, καθώς παραμένουν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα Ελβετίας, άλλαξαν προπονητή αλλά ακόμα δεν έχει υπάρξει βελτίωση ενώ και στον όμιλο δύσκολα ελπίζουν για συνέχεια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η Μπόντο Γκλιμτ είναι ακόμα μέσα στο κόλπο καθώς με νίκη θα τα παίξει όλα για όλα την τελευταία αγωνιστική υποδεχόμενη την Αϊντχόφεν. Το διπλό έχει τον πρώτο λόγο.

Ελσίνκι-Ρόμα 2/2 (1.95)

Ζυρίχη-Μπόντο Γκλιμτ 2 (2.02)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr