Αποστόλης Λαϊάκης

Με Νιουκάστλ και Σεβίλλη

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022 - 12:07

Με την δύναμη της έδρας και την καλή τους κατάσταση, Νιουκάστλ και Σεβίλλη έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα σε Αστον Βίλα και Βαγιεκάνο, αντίστοιχα.

Με Νιουκάστλ και Σεβίλλη

Για την Πρέμιερ Λιγκ, η Νιουκάστλ φιλοξενεί την Αστον Βίλα. Εντυπωσιάζει με την πορεία της η Νιουκάστλ που μετράει πλέον αήττητο επτά αγωνιστικών και μάλιστα με πρόσφατο το διπλό στην έδρα της Τότεναμ. Έχει ανέβει αισθητά ο πήχης των στόχων και αυτό το μαρτυράει και η βαθμολογική θέση της ομάδας, ενώ στο γήπεδο της, παραμένει αήττητη σε έξι ματς. Η Αστον Βίλα μπορεί να επέστρεψε στις νίκες σε καμιά περίπτωση όμως δεν δείχνει φέτος ικανή για να βάλει δύσκολα σε αντιπάλους που είναι μεγαλύτερης δυναμικής, αντιμετωπίζοντας και σοβαρό πρόβλημα στο γκολ, ειδικά στα εκτός έδρας. Ξεκάθαρο προβάδισμα λοιπόν ο άσος.

Για την πριμέρα της Ισπανίας, η Σεβίλλη φιλοξενεί την Βαγιεκάνο. Οι Ανδαλουσιανοί δεν έχουν ξεκινήσει καλά και χρειάζονται ένα καλό σερί για να ξεφύγουν πρωτίστως από την γραμμή του υποβιβασμού. Στην έδρα της, ανέκαθεν είναι ισχυρή (έχει κερδίσει πολλούς μεγάλους και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ είχε την Κοπεγχάγη μεσοβδόμαδα εντός για το Τσάμπιονς Λιγκ) και η Βαγιεκάνο δεν είναι ομάδα που τρομάζει. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να έχουν υποστεί μόλις μια ήττα στα πέντε τελευταία, αλλά εκτός έδρας υστερούν σημαντικά καθώς στις τέσσερις πρόσφατες εξορμήσεις έχουν συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό. Σε αρκετά καλές τιμές ο άσος.

Νιουκάστλ-Αστον Βίλα 1 (1.85)

Σεβίλλη-Βαγιεκάνο 1 (1.91)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr