Αποστόλης Λαϊάκης

Με Φράιμπουργκ και Σεν Γκάλεν

Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2022 - 08:10

Εξαιρετική πορεία για την Φράιμπουρκ που μπορεί να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Σάλκε. Νίκη ανάκαμψης ψάχνει και η Σεν Γκάλεν κόντρα στην νεοφώτιστη Βιντερτούρ.

Με Φράιμπουργκ και Σεν Γκάλεν

Για την Μπουντεσλίγκα της Γερμανίας, η Σάλκε αντιμετωπίζει την Φράιμπουργκ. Εντελώς αντίθετες οι πορείες των δυο ομάδων, με την Σάλκε να βρίσκεται στην τελευταία θέση, με πολλά θέματα που πρέπει μάλιστα να λύσει αν θέλει να έχει ελπίδες για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Η Φράιμπουργκ πραγματοποιεί και φέτος αξιόλογη πορεία και παρά το γεγονός ότι οι υποχρεώσεις της, έχουν αυξηθεί (είχε τον Ολυμπιακό μεσοβδόμαδα εντός για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ) διεκδικεί με αξιώσεις μια θέση στην τετράδα. Το διπλό δεν αποτελεί καμιά ευκαιρία αλλά είναι αποδεκτό στις τιμές που προσφέρεται.

Για το πρωτάθλημα της Ελβετίας, η νεοφώτιστη Βιντερτούρ υποδέχεται την Σεν Γκάλεν. Οι γηπεδούχοι μετά από ένα καλό σερί, επέστρεψαν στις ήττες και δεδομένα μοναδικός στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία. Μεγάλο πρόβλημα η άμυνα, όπου έχουν ήδη την χειρότερη ενώ και επιθετικά, δυσκολεύονται αρκετές φορές να δημιουργήσουν φάσεις. Αντίθετα η Σεν Γκάλεν είναι φουλ επιθετική ομάδα αλλά το τελευταίο διάστημα δεν έχουν έρθει τα επιθυμητά αποτελέσματα (έξι ματς χωρίς νίκη). Σαφέστατα είναι ανώτερο σύνολο ποιοτικά η φιλοξενούμενη και σε αποδόσεις που αγγίζουν τον διπλασιασμό, έχει βάση για ποντάρισμα στο διπλό.

Σάλκε-Φράιμπουργκ 2 (1.88)

Βιντερτούρ-Σεν Γκάλεν 2 (2.02)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr