Αποστόλης Λαϊάκης

Πολλά γκολ στο «Αϊμπροξ»

Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2022 - 13:45

Ρέιντζερς και Αγιαξ μπορούν να προσφέρουν γκολ και θέαμα στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων, ενώ η Σπόρτινγκ με σύμμαχο την έδρα έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Αϊντραχτ.

Πολλά γκολ στο «Αϊμπροξ»

Για τον πρώτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, η Ρέϊντζερς υποδέχεται τον Αγιαξ σε μια αναμέτρηση που ουσιαστικά κρίνεται μόνο η Τρίτη θέση αν και οι πιθανότητες είναι πλέον ελάχιστες για τους γηπεδούχους. Ο λόγος ότι στο πρώτο ματς μεταξύ τους στην Ολλανδία, ο Άγιαξ επικράτησε με 4-0 και πλέον για να πάρει την Τρίτη θέση η Ρέϊντζερς χρειάζεται νίκη με πέντε γκολ διαφορά. Ο Άγιαξ είναι ομάδα που παίζει επιθετικά, θα βρει σίγουρα χώρους και πιθανόν το σκορ να πάει σε υψηλά επίπεδα αφού ούτε και η Ρέιντζερς δεν είναι διατεθειμένη να παίξει άμυνα. Το over σε συνδυασμό με το goal είναι μια καλή περίπτωση για ποντάρισμα.

Για τον 4ο όμιλο και πάλι της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, η Σπόρτινγκ φιλοξενεί στην Λισσαβόνα την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης. Και οι δυο ομάδες έχουν ουσιαστικά μπροστά τους έναν «τελικό» καθώς ο νικητής θα πάρει σίγουρα εισιτήριο για την φάση των «16». Η Σπόρτινγκ φάνηκε και στο πρωτάθλημα (όπου ηττήθηκε) ότι έχει όλες αυτές τις μέρες το μυαλό στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Η Φρανκφούρτη είναι επικίνδυνη ομάδα αλλά με κενά διαστήματα και αρκετά επιρρεπής σε λάθη στην άμυνα. Η Σπόρτινγκ με την δύναμη της έδρας έχει ένα προβάδισμα με τον άσο να είναι σε αρκετά ικανοποιητικές τιμές.

Ρέϊντζερς-Αγιαξ Goal+Over (2.00)

Σπόρτινγκ Λ.-Αϊντράχτ Φρ. 1 (2.40)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr