Αποστόλης Λαϊάκης

Με Ρόμα και Χάποελ Μπιρ Σιβά

Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2022 - 15:56

Η Ρόμα υποδέχεται την Λουντογκόρετς και με νίκη παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Ξεκάθαρο φαβορί και η Χάποελ Μπιρ Σιβά κόντρα στην αδιάφορη Αούστρια Βιέννης.

Με Ρόμα και Χάποελ Μπιρ Σιβά

Για τον τρίτο όμιλο στο Γιουρόπα Λιγκ, η Ρόμα υποδέχεται στο Ολίμπικο την Λουντογκόρετς. Οι Ρωμαίοι θέλουν μόνο νίκη για να πάρουν την πρόκριση καθώς στο πρώτο ματς είχαν ηττηθεί στην Βουλγαρία με 2-1. Ανώτερη ποιοτικά η ομάδα του Μουρίνιο όπου θα βρει μπροστά της μια Λουντογκόρετς που δεν είναι ιδιαίτερα σταθερή στα αμυντικά της καθήκοντα, αλλά παράλληλα έχει αρκετές λύσεις μεσοεπιθετικά. Ο άσος δείχνει ισχυρός αλλά σε χαμηλές τιμές, συνδυάζεται με το over που αυξάνει την απόδοση.

Για τον τρίτο όμιλο στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, η Χάποελ Μπιρ Σιβά φιλοξενεί την Αούστρια Βιέννης. Η Χάποελ θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει στην πρόκριση και παράλληλα ήττα της Λεχ Πόζναν, ή ισοπαλία της τελευταίας αλλά η Χάποελ να κερδίσει με αρκετά τέρματα ώστε να καλύψει την διαφορά τερμάτων στον όμιλο με την Πολωνική ομάδα. Ο άσος είναι οριακά αποδεκτός στις τιμές που προσφέρεται (λόγω κινήτρου) και έτσι θα πάρουμε το ρίσκο για νίκη των γηπεδούχων από το πρώτο ημίχρονο.

Ρόμα-Λουντογκόρετς 1+Over (1.80)

Χάποελ Μπιρ Σιβά-Αούστρια Βιέννης 1/1 (2.55)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr