Αποστόλης Λαϊάκης

Με Φράιμπουργκ και ένα combo

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2022 - 08:14

Η Φράιμπουργκ έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Κολωνία ενώ αρκετά γκολ αναμένουμε στο Βασιλεία-Σιόν.

Με Φράιμπουργκ και ένα combo

Για το πρωτάθλημα της Ελβετίας, η Βασιλεία υποδέχεται την Σιόν σε μια αναμέτρηση που μπορεί να υπάρχει φαβορί (Βασιλεία) αλλά το ματς είναι πιο πονηρό. Η Βασιλεία δεν πατάει καλά στα πόδια της ενώ έχει να διαχειριστεί και την κούραση από το ματς της Πέμπτης για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εντός έδρας πάντως παίζει επιθετικά και βρίσκει ρυθμό αλλά και η Σιόν έχει δείξει φέτος ότι είναι επικίνδυνη και ικανή για ζημιές αν βρει χώρους. Ο Μπαλοτέλι κάνει την διαφορά στην επίθεση των φιλοξενούμενων, που μπορούν να βρουν ένα γκολ τουλάχιστον. Πιθανό λοιπόν το over και σε συνδυασμό με το αμφίσκορο, έχουμε μια καλή απόδοση.

Η Κολωνία έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς και από τα συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς να έχει πλέον τις λύσεις με επτά και οκτώ απουσίες για να ανταπεξέλθει σε όλα τα ματς με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Και η Φράιμπουργκ είχε ματς Ευρωπαϊκό μεσοβδόμαδα αλλά έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση δεν χρειάστηκε να ταλαιπωρηθεί. Σοβαρή, σταθερή και αποτελεσματική επιθετικά η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ είναι το φαβορί για την νίκη στην αναμέτρηση με τους τράγους οι οποίος ανυπομονούν για το τέλος των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

Βασιλεία-Σιόν Goal+Over (1.91)

Φράιμπουργκ-Κολωνία 1 (1.71)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, με live στατιστικά, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.