Αποστόλης Λαϊάκης

Με δυο διπλά!

Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2022 - 08:10

Ουντινέζε και Ντόρτμουντ έχουν δείξει φέτος ανώτερες ποιοτικά από Σπέτσια και Βόλφσμπουργκ αντίστοιχα και μπορούν να πάρουν μια πολύτιμη νίκη εκτός για την επίτευξη των φετινών τους στόχων.

Με δυο διπλά!

Για την εμβόλιμη αγωνιστική στο καμπιονάτο της Ιταλίας, η Ουντινέζε έχει εκτός έδρας αποστολή κόντρα στην Σπέτσια. Οι γηπεδούχοι μετρούν μόλις μια νίκη στα δέκα τελευταία τους παιχνίδια και σίγουρα δείχνουν από πολύ νωρίς ότι θα παλέψουν μέχρι το τέλος για την παραμονή τους. Μεγάλο πρόβλημα εξάλλου, η δυσκολία που έχουν στο σκοράρισμα.

Η Ουντινέζε με την σειρά της έχει κάνει μια κάμψη στην απόδοση της, αλλά παρότι δεν έχει νίκη στα πέντε τελευταία, οι τέσσερις ισοπαλίες δείχνουν ότι δεν παρατάει τίποτα και δύσκολα χάνει. Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες για να μείνουν κοντά στην πεντάδα και έχουν τις δυνατότητες να το καταφέρουν.

Για την Μπουντεσλίγκα της Γερμανίας, η Βόλφσμπουργκ υποδέχεται την Ντόρτμουντ. Οι «λύκοι» δείχνουν ανεβασμένοι με δυο σερί νίκες, αλλά σίγουρα δεν έχουν δείξει σταθερότητα στην απόδοση τους. Η Ντόρτμουντ μετά την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, θέλει να συνεχίσει νικηφόρα στο πρωτάθλημα όπου αριθμεί τρεις διαδοχικές νίκες ώστε να διατηρηθεί κοντά στην κορυφή με στόχο τον τίτλο. Σίγουρα το παιχνίδι δεν είναι εύκολο αλλά η Ντόρτμουντ είναι ανώτερη και το διπλό είναι οριακά αποδεκτό στις τιμές που προσφέρεται.

Σπέτσια-Ουντινέζε 2 (1.81)

Βόλφσμπουργκ-Ντόρτμουντ 2 (2.07)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr