Αποστόλης Λαϊάκης

Με Βασιλεία και Μόρτον

Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022 - 08:10

Η Βασιλεία επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα και θέλει πλέον να «τρέξει» ένα νικηφόρο σερί, με στόχο να μειώσει την διαφορά από την κορυφή. Προβάδισμα και στην φορμαρισμένη Μόρτον.

Με Βασιλεία και Μόρτον

Στην Ελβετία, η Βασιλεία έχει μια ακόμα εκτός έδρας αποστολή κόντρα στην Γκρασχόπερς. Σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση πέρασε με 0-2 από την έδρα της Λουκέρνης και ψάχνει ένα νικηφόρο σερί για να αναρριχηθεί και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα, καθώς είχε ξεκινήσει φέτος με βλέψεις για τίτλο. Η Γκρασχόπερς δεν διανύει και την καλύτερη αγωνιστική περίοδο, με τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία και βασικό ζητούμενο να μην μπλέξει σε περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή στην κατηγορία.

Στην Τσάμπιονσιπ Σκωτίας, η Μόρτον φιλοξενεί την Πάρτικ Θιστλ. Σε καλό φεγγάρι οι γηπεδούχοι που μετρούν αήττητο έξι αγώνων στο πρωτάθλημα και υπάρχει πίστη και αισιοδοξία για ανάλογη συνέχεια, κοιτώντας ακόμα και την κορυφή. Αντίθετα το τάιμινγκ της αναμέτρησης είναι άκρως αντίθετο για την Πάρτικ που είναι ντεφορμέ, με τέσσερις συνεχόμενες ήττες και την άμυνα της εξαιρετικά ευάλωτη (η χειρότερη στην κατηγορία). Σε πολύ καλές τιμές προσφέρεται ο άσος.

Γκρασχόπερς-Βασιλεία 2 (2.12)

Μόρτον-Πάρτικ Θιστλ 1 (2.42)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr