Αποστόλης Λαϊάκης

Χωρίς περιθώρια η Μαν. Γιουν.

Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2022 - 08:10

Η Μάντσεστερ Γιουν., δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών αν θέλει να μείνει κοντά στην πρώτη τετράδα.

Χωρίς περιθώρια η Μαν. Γιουν.

Για την Πρέμιερ Λιγκ, η Μαν. Γιουν., αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Φούλαμ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» μετά και την ήττα από την Αστον Βίλα εκτός με 3-1 δεν έχουν περιθώρια για άλλες απώλειες αν θέλουν να παραμείνουν στο κυνήγι μιας θέσης στην πρώτη 4αδα και το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Η Φούλαμ σε καμιά περίπτωση δεν είναι αμελητέα, ειδικά εντός βρίσκει πάντα τον τρόπο να σκοράρει, αλλά έχει αρκετά κενά πίσω, που η ποιότητα των φιλοξενούμενων, μπορεί να κάνει την διαφορά. Σε καλές τιμές το διπλό, αλλά θα το συνδυάσουμε με το over για να πάρουμε ακόμα καλύτερη απόδοση.

Για το πρωτάθλημα της Ελβετίας η Ζυρίχη υποδέχεται την Σερβέτ. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν καμιά σχέση με την εκπληκτική περσινή πορεία όπου κατέκτησαν το πρωτάθλημα και παλεύουν πλέον για την αποφυγή του υποβιβασμού. Με νέο τεχνικό τις τελευταίες εβδομάδες, ψάχνουν την ανάκαμψη και η εκμετάλλευση της έδρας είναι κλειδί για την συνέχεια. Σαφέστατα η Σερβέτ είναι πιο σταθερή σε απόδοση και παρουσιάζει καλύτερη εικόνα αλλά δεν είναι ομάδα που σκοράρει εύκολα, εκτός έδρας παρουσιάζεται περισσότερα κενά ενώ αναμένεται να παραταχθεί και με αρκετές απουσίες βασικών παικτών. Ο άσος αξίζει το ρίσκο.

Φούλαμ-Μαν. Γιουν. 2+Over (2.30)

Ζυρίχη-Σερβέτ 1 (2.30)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr