Αποστόλης Λαϊάκης

Μπάλα στην Σκωτία

Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022 - 08:10

Η Νταντί είναι ανώτερη σε όλα τα επίπεδα από την Χάμιλτον και θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί με στόχο την κορυφή. Προβάδισμα και στην Μοντρόουζ για την Λιγκ 1 κατηγορία.

Μπάλα στην Σκωτία

Για την Τσάμπιονσιπ Σκωτίας, η Νταντί υποδέχεται την Χάμιλτον. Οι γηπεδούχοι έχουν ανεβάσει στροφές και θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί, με στόχο να διεκδικήσουν ακόμα και την κορυφή και αυτόματα την άνοδο στην πρέμιερ. Πρόκειται εξάλλου για την ομάδα με το μεγαλύτερο μπάτζετ στην κατηγορία και δεν χωράει καμιά αποτυχία.

Η Χάμιλτον δείχνει πολύ αδύναμη, κυρίως στον αμυντικό τομέα όπου δεν μπορεί να κρατήσει μηδέν παθητικό (το χειρότερο στην κατηγορία) και υπάρχει από πολύ νωρίς μεγάλο άγχος αναφορικά με την παραμονή στην κατηγορία. Προβάδισμα ο άσος αλλά είναι χαμηλά και θα συνδυαστεί με το over για καλύτερη απόδοση.

Για την Λιγκ 1 Σκωτίας, η Μοντρόουζ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κουίν Οφ Σάουθ. Αντίθετες πορείες για τις δυο ομάδες, με την Κουίν οφ Σάουθ να μην δείχνει ικανή για το κάτι παραπάνω πλην της εξασφάλισης της παραμονής ενώ η Μοντρόουζ θέλει να διεκδικήσει ακόμα και την κορυφή.

Οι φιλοξενούμενοι διανύουν καλή αγωνιστική περίοδο, μετρούν τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια ενώ μεγάλο όπλο είναι η καλή αμυντική γραμμή (η καλύτερη στην κατηγορία). Το διπλό βρίσκεται σε πολύ ελκυστικές τιμές.

Νταντί-Χάμιλτον 1+Over (2.10)

Κουίν Οφ Σάουθ-Μοντρόουζ 2 (2.57)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr