Αποστόλης Λαϊάκης

Μουντιαλική δυάδα!

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 - 08:10

Για τον 6ο όμιλο του Μουντιάλ, Μαρόκο και Κροατία βρίσκονται αντιμέτωπες στην πρεμιέρα.

Μουντιαλική δυάδα!

Το Μαρόκο προκρίθηκε σχετικά εύκολα στα τελικά του Μουντιάλ και θέλει να δείξει ότι έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου. Διαθέτει αξιόλογο ρόστερ, με παίκτες που παίζουν σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως οι Χακίμι και Ζίγιεκ και σίγουρα μπορεί να βάλει δύσκολα στους Κροάτες. Οι τελευταίοι κατάφεραν στο προηγούμενο Μουντιάλ να φτάσουν μέχρι τον τελικό αλλά οι παίκτες έχουν συν 4 χρόνια στην πλάτη τους, αλλά η εμπειρία υπάρχει. Δεν θα είναι εύκολο το έργο των Κροατών και η περίπτωση για αμφίσκορο στην αναμέτρηση είναι μια καλή επιλογή.

Για τον 5ο όμιλο του παγκοσμίου κυπέλλου, η Ισπανία είναι το ξεκάθαρο φαβορί κόντρα στην Κόστα Ρίκα. Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες, με τους Ισπανούς να έχουν και την εμπειρία να διαχειριστούν τέτοια παιχνίδια. Η νίκη των «φούριος ρόχας» είναι σε πολύ χαμηλές τιμές αλλά σε συνδυαστεί με το no goal γίνεται πιο αξιοπρεπής για να μπορέσει να μπει σε ένα παρολί.

Μαρόκο-Κροατία Goal (2.02)

Ισπανία-Κόστα Ρίκα 1+No Goal (1.55)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr