Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα από τον 8ο όμιλο!

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 - 13:59

Ουρουγουάη και Πορτογαλία μπορούν να μπουν με το δεξί στην διοργάνωση, αντιμετωπίζοντας την Νότια Κορέα και την Γκάνα, αντίστοιχα.

Δυάδα από τον 8ο όμιλο!

Για τον 8ο όμιλο στο παγκόσμιο κύπελλο, η Ουρουγουάη αντιμετωπίζει την Νότια Κορέα. Μπορεί η τελευταία να είναι φιλότιμη και οι παίκτες της να τρέχουν ακατάπαυστα, αλλά στερούνται ποιότητας (με εξαίρεση τον Σον που αντιμετώπιζε και πρόβλημα τραυματισμού). Η Ουρουγουάη δείχνει και πάλι ότι μπορεί να περάσει τους ομίλους, στην τελευταία ίσως μεγάλη διοργάνωση, των Σουάρες και Καβάνι, διαθέτοντας μια εξαιρετική τριπλέτα μπροστά και με τον Νούνιες της Λίβερπουλ. Ο άσος δεν αποτελεί καμιά στοιχηματική ευκαιρία αλλά είναι οριακά αποδεκτός.

Και πάλι από τον 8ο όμιλο, η Πορτογαλία έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο κόντρα στην Γκάνα. Η παρέα του κριστιάνο Ρονάλντο θα επιδιώξει να μπει με το δεξί, κόντρα σε μια Γκάνα που θα κοιτάξει πρωτίστως να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της. Παράλληλα η ομάδα του Σάντος αρέσκεται και σε καλή αμυντική λειτουργία οπότε συνδυάζουμε την νίκη της Πορτογαλίας με το under 3,5.

Ουρουγουάη-Ν. Κορέα 1 (1.77)

Πορτογαλία-Γκάνα 1+Under 3,5 (1.88)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr