Αποστόλης Λαϊάκης

Τα γκολ και η Σεντάν!

Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 - 14:41

Ολλανδία και Εκουαδόρ μπορούν να προσφέρουν γκολ και θέαμα, ενώ και η Σεντάν έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη κόντρα στην Μπαστιά Μποργκό.

Τα γκολ και η Σεντάν!

Για τον πρώτο όμιλο του παγκοσμίου κυπέλλου, Ολλανδία και Εκουαδόρ τίθονται αντιμέτωποι σε μια αναμέτρηση που μπορεί εν πολλοίς ο νικητής να κερδίσει και την πρώτη θέση στον όμιλο. Η Ολλανδία έχει εύκολη την δημιουργία και το σκοράρισμα αλλά έδειξε κενά στα μετόπισθεν με την Σενεγάλη, κάτι που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι γρήγοροι παίκτες (μέσοι και επιθετικοί) του Εκουαδόρ. Το ματς πιθανόν να έχει καλό ρυθμό και το over σε συνδυασμό με το goal προσφέρουν μια εξαιρετική τιμή.

Για το πρωτάθλημα της Γ’ Γαλλίας, η Σεντάν υποδέχεται την Μπαστιά Μποργκό. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν ένα νέο νικηφόρο σερί για να απομακρυνθούν πρωτίστως από την επικίνδυνη ζώνη και μετέπειτα να διεκδικήσουν ότι περισσότερο μπορούν, καθώς ξεκίνησαν την σεζόν με υψηλούς στόχους. Από την άλλη πλευρά, η Μπαστιά Μποργκό παραμένει στα χαμηλά στρώματα, με αρκετά προβλήματα στην αγωνιστική της εικόνα, κυρίως αμυντικά και θεωρείται από τις βασικές υποψήφιες για υποβιβασμό. Ο άσος δεν αποτελεί στοιχηματική ευκαιρία αλλά κρίνεται δίκαιος στις τιμές που προσφέρεται.

Ολλανδία-Ισημερινός Goal+Over (2.50)

Σεντάν-Μπαστιά Μποργκό 1 (1.78)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr