Αποστόλης Λαϊάκης

Χωρίς περιθώρια η Αργεντινή

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 - 12:46

Μετά την γκέλα της πρεμιέρας, η Αργεντινή έχει αποκλειστικό στόχο την νίκη με το Μεξικό. Μπορούν να σκοράρουν αμφότερες στο Γαλλία-Δανία.

Χωρίς περιθώρια η Αργεντινή

Για τον τρίτο όμιλο του Μουντιάλ, η Αργεντινή μετά την βόμβα μεγατόνων στην πρεμιέρα της (ήττα από την Σαουδική Αραβία) δεν έχει κανένα περιθώρια για γκέλα κόντρα στο Μεξικό. Ο Μέσι και η παρέα του, θα μπουν με το μαχαίρι στα δόντια και έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα πάντως στο πολύ μαχητικό Μεξικό. Ο άσος είναι σε χαμηλές τιμές αλλά η νίκη της «αλμπισελέστε» από το πρώτο ημίχρονο, ανεβάζει την απόδοση.

Για τον 4ο όμιλο του παγκοσμίου κυπέλλου, η Γαλλία αντιμετωπίζει την Δανία, ψάχνοντας το 2/2 που θα την φέρει στην επόμενη φάση. Πάντως και η Δανία θα ψάξει θετικό αποτέλεσμα μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας ώστε να κρατάει την τύχη στα χέρια της, στο τελευταίο ματς του ομίλου. Ομάδες με καλές επιθετικές γραμμές, μπορούν να σκοράρουν τουλάχιστον από ένα τέρμα.

Αργεντινή-Μεξικό 1/1 (2.40)

Γαλλία-Δανία Goal (1.92)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr