Αποστόλης Λαϊάκης

Με Αργεντινή και Δανία

Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 - 15:12

Χωρίς περιθώρια είναι η Αργεντινή και η Δανία και έχουν την ποιότητα να επικρατήσουν κόντρα σε Πολωνία και Αυστραλία, αντίστοιχα.

Με Αργεντινή και Δανία

Για τον 4ο όμιλο, η Δανία αντιμετωπίζει την Αυστραλία σε μια αναμέτρηση πολύ κρίσιμη αναφορικά με την πρόκριση. Η Δανία με μόλις έναν βαθμό χρειάζεται οπωσδήποτε την νίκη για να είναι κοντά στην επόμενη φάση (αρκεί να μην κερδίσει και η Τυνησία την Γαλλία, οπότε εκεί θα μετρήσει η διαφορά τερμάτων στον όμιλο). Ποιοτικά υπερέχει η Δανία, με τους Αυστραλούς να έχουν αρκετά θέματα στα μετόπισθεν. Το διπλό δεν αποτελεί καμιά στοιχηματική ευκαιρία αλλά από το πρώτο ημίχρονο έχουμε μια αξιόλογη τιμή.

Για τον τρίτο όμιλο, υπάρχει το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στην Πολωνία και την Αργεντινή που κρίνει τόσο την πρόκριση όσο και την κορυφή του ομίλου. Η Πολωνία μετά την νίκη επί της Σαουδικής Αραβίας έβαλε τις βάσεις ενώ η Αργεντινή με το μαχαίρι στα δόντια επικράτησε με 2-0 του Μεξικού. Η παρέα του Μέσι βγάζει πάθος στο παιχνίδι της και κόντρα στην αναιμική μεσοαμυντική γραμμή των Πολωνών μπορεί να βρει αρκετές φάσεις. Πάντως και η Πολωνία με τον Λεβαντόφσκι έχει εύκολη την δημιουργία, οπότε περιμένουμε ματς με γκολ. Το διπλό σε συνδυασμό με το Over είναι μια καλή περίπτωση.

Αυστραλία-Δανία 2/2 (2.25)

Πολωνία-Αργεντινή 2+Over (2.55)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr