Αποστόλης Λαϊάκης

Με Αργεντινή και… Κέιν!

Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2022 - 13:07

Η Αργεντινή είναι το απόλυτο φαβορί για πρόκριση κόντρα στην Αυστραλία ενώ για την Αγγλία είναι ώρα να σκοράρει και ο Χάρι Κέιν.

Με Αργεντινή και… Κέιν!

Για την φάση των «16», η Αργεντινή αντιμετωπίζει την Αυστραλία. Οι «μπιανκοσελέστε» παρά την ήττα της πρεμιέρας από την Σαουδική Αραβία, έκανε το χρέος της, επικράτησε κόντρα σε Μεξικό και Πολωνία, πήρε την πρώτη θέση στον 3ο όμιλο και θεωρητικά έχει εύκολο έργο στους «16». Η Αυστραλία βέβαια για να προκρίθηκε έναντι Δανίας και Τυνησίας απέδειξε ότι είναι υπολογίσιμη αλλά πλέον θα υποστεί μεγαλύτερη πίεση στην εστία της, κόντρα σε μια ομάδα που έχει τρόπο να δημιουργεί φάσεις με πολλούς τρόπους. Η Αργεντινή είναι πλέον με σούπερ ψυχολογία και μπορεί να πάρει την νίκη-πρόκριση από το πρώτο ημίχρονο και σε συνδυασμό με Over.

Επίσης για την φάση των «16» η Αγγλία αντιμετωπίζει την Σενεγάλη. Σίγουρα οι Άγγλοι είναι το φαβορί για την πρόκριση, δείχνοντας στους ομίλους μεγάλη σοβαρότητα σε κάθε παιχνίδι. Ο αρχηγός των «λιονταριών», Χάρι Κέιν μπορεί να μην έχει σκοράρει ακόμα, αλλά είναι πάντα μέσα στις φάσεις, δημιουργώντας χώρους και μοιράζοντας την μπάλα. Δύσκολα όμως ο Άγγλος επιθετικός θα συνεχίσει έτσι, καθώς έχει την δύναμη, την ποιότητα και την ικανότητα να βάλει την μπάλα στα δίχτυα με πολλούς τρόπους (ενώ χτυπάει και τα πέναλτι). Στο 2,10 να σκοράρει ο Κέιν στο ματς.

Αργεντινή-Αυστραλία 1/1+Over (2.40)

Αγγλία-Σενεγάλη Goal Κέιν (2.10)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr