Αποστόλης Λαϊάκης

Με Πορτογαλία και… goal!

Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022 - 13:38

Η Πορτογαλία είναι ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση κόντρα στην Ελβετία ενώ στο Μαρόκο-Ισπανία αναμένουμε γκολ και από τις δυο πλευρές.

Με Πορτογαλία και… goal!

Για την φάση των «16» υπάρχει η αναμέτρηση της Πορτογαλίας με την Ελβετία. Οι Πορτογάλοι αν και ηττήθηκαν στο τελευταίο ματς του ομίλου (με την Νότια Κορέα), ξεκούρασαν αρκετούς βασικούς και σίγουρα είναι το μεγάλο φαβορί. Η Ελβετία είναι μαχητική και το επιβεβαίωσε με την Σερβία που την άφησε εκτός, αλλά σίγουρα υπολείπεται σε ποιότητα της παρέας του Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι Πορτογάλοι μπορούν να βρεθούν στα προημιτελικά, αντιμετωπίζοντας έναν αντίπαλο που θεωρητικά είναι στα μέτρα τους και δεν θέλουν να αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Για την αναμέτρηση του Μαρόκου με την Ισπανία, σίγουρα υπάρχει φαβορί (οι Ίβηρες) αλλά και οι τυπικά γηπεδούχοι έχουν δείξει εξαιρετικά στοιχεία. Η δεξιά πλευρά με Ζίγιεκ και Χακίμι μπορεί να κάνει πολλέ ζημιές, με το αμυντικό δίδυμο της Ισπανίας να μην είναι και το πιο γρήγορο. Πιθανόν να έχει γκολ εκατέρωθεν, με το goal να βρίσκεται σε αρκετά καλή τιμή.

Πορτογαλία-Ελβετία 1 (1.91)

Μαρόκο-Ισπανία Goal (2.18)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr