Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα από τα ημιτελικά!

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 - 14:36

Η Αργεντινή δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Κροατία ενώ το Μαρόκο μπορεί να ζορίσει την Γαλλία, αναφορικά με την πρόκριση.

Δυάδα από τα ημιτελικά!

Για τον πρώτο ημιτελικό του παγκοσμίου κυπέλλου, Αργεντινή και Κροατία είναι αντιμέτωπες σε μια κόντρα που δεν χωρούν πολλά προγνωστικά. Όμως η παρέα του Μέσι, δείχνει ότι έχει το μαχαίρι στα δόντια και θέλει όσο τίποτα άλλο την κατάκτηση του τροπαίου, στην τελευταία ίσως μεγάλη διοργάνωση του Αργεντινού σταρ. Τα χαφ της Κροατίας έχουν κάνει την διαφορά ως τώρα, αλλά αυτήν την φορά θα έχουν απέναντι τους, επίσης παίκτες με έφεση στην δημιουργία και την ανασταλτική λειτουργία, όπως οι Ντε Πάουλ και Ένζο Φερνάντες. Η Αργεντινή έχει τον πρώτο λόγο και δίνεται φαβορί αλλά με το σκορ να μην πηγαίνει σε υψηλά επίπεδα, οπότε σε συνδυασμό με το under 3,5 έχουμε μια καλή τιμή.

Για τον δεύτερο ημιτελικό, η Γαλλία αντιμετωπίζει την έκπληξη της διοργάνωσης, το Μαρόκο. Ξεκάθαρο φαβορί οι «τρικολόρ» αλλά απέναντι τους έχουν μια ομάδα με μεφάλη αυτοπεποίθηση και κυρίως εξαιρετική αμυντική λειτουργία. Η Γαλλία σε κανένα ως τώρα παιχνίδι του Μουντιάλ δεν έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στην εστία της, και το Μαρόκο έχει ταχύτατους παίκτες για να κάνουν την ζημιά. Πιθανό το αμφίσκορο σε πολύ υψηλές τιμές που αξίζουν το ρίσκο. Μάλιστα για κάποιον που θέλει να κυνηγήσει μεγάλη απόδοση, το goal στο δεύτερο ημίχρονο ξεπερνάει τον 4πλασιασμο.

Αργεντινή-Κροατία 1+Under 3,5 (2.17)

Γαλλία-Μαρόκο Goal (2.30)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, με live στατιστικά, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.