Αποστόλης Λαϊάκης

Με Λε Μαν και… over!

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022 - 13:35

Η Λε Μαν δείχνει βελτιωμένη και με σύμμαχο την έδρα έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Ορλεάνη. Πιθανό και το Over στην αναμέτρηση της Ευρωλίγκα ανάμεσα σε Παρτιζάν και Εφές.

Με Λε Μαν και… over!

Για την Τρίτη κατηγορία της Γαλλίας, η Λε Μαν υποδέχεται την Ορλεάνη. Οι γηπεδούχοι μετρούν αήττητο τεσσάρων αγώνων και ευελπιστούν σε ακόμα καλύτερη συνέχεια με στόχο να καλύψουν την διαφορά από τις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο. Με αυτό το σκεπτικό, η εκμετάλλευση της έδρας είναι κύριο μέλημα για την συνέχεια. Η Ορλεάνη συνεχίζει να μην πείθει, είναι χαμένη στην μετριότητα με μόλις μια νίκη στα 11 τελευταία ματς πρωταθλήματος ενώ θα λείψει και ο πολύτιμος φορ Νταμπασέ που είναι τιμωρημένος.

Για την Ευρωλίγκα, η Παρτιζάν φιλοξενεί την πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφές σε μια αναμέτρηση με μεγάλο ενδιαφέρον. Η Παρτιζάν ψάχνει νίκη ανάκαμψης καθώς μετράει πέντε διαδοχικές ήττες ενώ και η Εφές προέρχεται από απρόσμενη ήττα εντός με την Μπασκόνια. Ομάδες με πολύ επιθετική φιλοσοφία, σκοράρουν πολύ και σουτάρουν με καλά ποσοστά από το τρίποντο και το σκορ μπορεί κάλλιστα να ξεφύγει. Πρώτη επιλογή λοιπόν το over.

Λε Μαν-Ορλεάν 1 1.97

Παρτιζάν-Εφές Over 167,5 1.84

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr