Αποστόλης Λαϊάκης

Με Μαρόκο και… 1-1 στον τελικό!

Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022 - 13:02

Το Μαρόκο αντιμετωπίζει την Κροατία με στόχο την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο Μουντιάλ, ενώ για τον τελικό το 1-1 μπορεί να εμφανιστεί σε κάποιο σημείο του αγώνα.

Με Μαρόκο και… 1-1 στον τελικό!

Για τον μικρό τελικό, η Κροατία μπορεί να δίνεται σαν φαβορί κόντρα στο Μαρόκο αλλά πρόκειται για δυο ομάδες που ουσιαστικά έχουν το ίδιο (περίπου) στυλ παιχνιδιού, που τους οδήγησε μέχρι εδώ. Η Κροατία πάντως έχει περισσότερη απογοήτευση από την ήττα από την Αργεντινή στον ημιτελικό, σε αντίθεση με το Μαρόκο που έκανε υπέρβαση και είναι η πρώτη αφρικανική ομάδα που έφτασε στα ημιτελικά. Σίγουρα θα έχουν και περισσότερο πάθος για να κατακτήσουν την Τρίτη θέση κάτι που κάνει την απόδοση του διπλού, άκρως προκλητική για ποντάρισμα.

Για τον μεγάλο τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου, Αργεντινή και Γαλλία κοντράρονται σε μια αναμέτρηση που δύσκολα χωρούν προγνωστικά. Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να κριθεί σε μεγάλο βαθμό από ποια ομάδα θα κερδίσει το κέντρο. Ομάδες με επιθετικές αρετές αλλά και καλή ανασταλτική λειτουργία, με την Αργεντινή να απειλεί περισσότερο με κάθετες μπαλιές ενώ η Γαλλία παίζει πολύ από τα πλάγια. Θεωρητικά και οι δυο πλευρές έχουν τουλάχιστον από ένα τέρμα στο ματς και το σκορ 1-1 να εμφανιστεί κάποια στιγμή μέσα στο παιχνίδι είναι σε καλή τιμή και αξίζει το ρίσκο.

Κροατία-Μαρόκο 2 2.87

Αργεντινή-Γαλλία 1-1 anytime score 2.60

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr