Αποστόλης Λαϊάκης

Με Μαν. Γιουν και ένα… Under

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022 - 14:08

Η Γιουνάιτεντ θέλει να ξεκινήσει και πάλι τις υποχρεώσεις της, με πρόκριση στο Λιγκ-Καπ επί της Μπέρνλι, ενώ λίγα γκολ αναμένονται στην Λειβαδιά.

Με Μαν. Γιουν και ένα… Under

Για την φάση των «16» στο Λιγκ-Καπ Αγγλίας, η Μαν. Γιουν υποδέχεται την Μπέρνλι. Οι «κόκκινοι διάβολοι» μετά την μέτρια πορεία στο πρωτάθλημα, θέλουν να διεκδικήσουν όλα τα πιθανά τρόπαια ενώ μετά την διακοπή λόγω Μουντιάλ, δύσκολα θα δούμε πολλές αλλαγές βασικών στην ενδεκάδα ώστε να βρουν ρυθμό. Η Μπέρνλι είναι στην κορυφή της Τσάμπιονσιπ, αρκετά σκληροτράχηλη ομάδα αλλά σίγουρα υπολείπεται σε ποιότητα των γηπεδούχων και λογικά δεν θα αντέξουν στην πίεση. Χαμηλά ο άσος αλλά σε συνδυασμό με το Over έχουμε μια καλή απόδοση.

Στις επάλξεις και πάλι η Σούπερ Λιγκ Ελλάδος, όπου ο Λεβαδειακός φιλοξενεί τον Άρη. Οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν πριν λίγες μέρες για το κύπελλο (1-2 ο Άρης στο ίδιο γήπεδο) αλλά τώρα είναι αλλιώς τα δεδομένα, καθώς υπάρχει το άγχος για συγκέντρωση βαθμών, στην μάχη για την επίτευξη του στόχου. Ο Λεβαδειακός δεν θα ρισκάρει εξ’ αρχής ενώ και ο Άρης δεν είναι ομάδα που στα εκτός έδρας μπορεί να «πνίξει» τον αντίπαλο στην πίεση. το under λοιπόν έχει τον πρώτο λόγο.

Μαν. Γιουν.-Μπέρνλι 1+Over (1.84)

Λεβαδειακός-Αρης Under (1.85)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.