Αποστόλης Λαϊάκης

Παιχνίδι με… Ευρωλίγκα

Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022 - 16:54

Σημαντικά και αμφίρροπα παιχνίδια διεξάγονται για την 15η αγωνιστική στην Ευρωλίγκα, όπου θα δώσουν την… λύση για ένα παρολί δυο επιλογών.

Παιχνίδι με… Ευρωλίγκα

Η Μπασκόνια υποδέχεται την Βίρτους Μπολόνια σε μια αναμέτρηση που μπορεί να προσφέρει υψηλό σκορ και θέαμα. Η Μπασκόνια εντυπωσιάζει με την πορεία της, μετράει τέσσερις διαδοχικές νίκες, στηριζόμενη στην πολύ καλή επιθετική λειτουργία αφού σκοράρει πολύ (στις τρεις πρώτες επιθέσεις της Ευρωλίγκα) και ειδικά εντός βάζει πολύ γρήγορο ρυθμό στα ματς. Η Βίρτους είναι ομάδα μέρας, έχει παίκτες που μπορούν να απειλήσουν από μακρινές αποστάσεις και κάλλιστα μπορεί να ακολουθήσει αυτόν τον ρυθμό των γηπεδούχων. Με τα δεδομένα αυτά, ο νικητής μπορεί να κριθεί σε υψηλό σκορ και θα πάμε με το over της αναμέτρησης.

Επίσης από την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, η Αλμπα φιλοξενεί την Μακάμπι. Οι Γερμανοί μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα έχουν μεγάλο σερί ηττών και σίγουρα ψάχνουν μια νίκη ανάκαμψης. Στα τελευταία παιχνίδια βγάζουν πάντως καλή εικόνα και σίγουρα μπροστά στο κοινό τους, μπορούν να αντλήσουν περισσότερη αυτοπεποίθηση. Η Μακάμπι είναι ομάδα με αμερικάνικη νοοτροπία, της αρέσει το γρήγορο μπασκετ αλλά προβληματίζει αμυντικά. Η Αλμπα λοιπόν σε τιμές αουτσάϊντερ, αξίζει το ρίσκο για ποντάρισμα.

Μπασκόνια-Βίρτους Μπολόνια Over (1.84)

Άλμπα Βερολίνου-Μακάμπι Τ.Α. 1 (1.84)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr